Cederroth Eerste Hulp heeft oplossingen die het voor iedereen mogelijk maken eerste hulp te verlenen, zonder speciale vooropleiding. In het bijzonder vonden ze het belangrijk om hun producten eenvoudig en functioneel te maken. Cederroth heeft verschillende productgroepen waar zij producten voor maken

Stations

De stations zijn heel overzichtelijk en zo vormgegeven dat het juiste product eenvoudig en snel gevonden kan worden. De stations kunnen voor verschillende behoefte worden gebruikt, wat voor eenvoud en duidelijkheid zorgt. De stations hebben duidelijke illustraties en zijn eenvoudig bij te vullen, rode stickers geven aan wanneer een product op is en welk referentienummer het product heeft.

oogdouche

De oogdouche van Cederroth heeft een neutraliserend effect op spetters alkaliën en zuren en werkt eraan mee dat de pH-waarde van het oog wordt geneutraliseerd, wat sneller resultaat geeft dan met gewone fysiologische zoutoplossing. Het effect is in het algemeen sterker voor alkaliën dan voor zuren.

Pleisters

Salvequick pleisters en pleisterautomaten vormen een compleet en gemakkelijk te gebruiken systeem. Pleisters zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. In de pleisterautomaat worden de pleisters er naar beneden uitgetrokken, op deze manier voorkomt men dat andere pleisters vuil worden of bebloed raken. Je vindt de pleisters altijd op hun plaats, klaar voor gebruik. De navullingen zitten muurvast waardoor verlies wordt voorkomen. Pleisternavullingen zijn er als plastic, textiel en blue detectable pleisters voor de levensmiddelenindustrie.

Navullingen

Met de navullingen kun je zaken die ontbreken in de eerstehulpstations, panelen, kast en First Aid Kits gemakkelijk aanvullen. Cederroth maakt onder andere producten voor bloedingen, brandwonden, oogletsel, verstuikingen, shock, ademhalingsproblemen, hygiënische toebehoren en andere hulpmiddelen.

Mobiele kits

Cederroth heeft innovatieve serie Mobiele kits voor mensen in beweging, bijvoorbeeld op werkplekken in de bouw, in de bedrijfsauto of voor persoonlijk gebruik, is er altijd een eerstehulpuitrusting ter plaatse, klaar voor gebruik. Mobiele kits zijn een goede aanvulling op de vaste stations om zo snel mogelijk bij de hand te hebben wanneer er een ongeluk gebeurt.