Crings

Crings veiligheidskleding voor hulpverleners.

CRINGS kleding is een top product van Nederlandse makelij. Alleen de beste materialen worden gebruikt. CRINGS kleding wordt geproduceerd naar de Nederlandse en Europese standaard.

Hulpverleners werken vaak onder moeilijke omstandigheden waardoor er hoge eisen gesteld worden aan hun kleding.
Het moet comfortabel zitten, inzetbaar zijn bij winter- en zomertemperaturen, meerdere functionaliteiten hebben en natuurlijk bijdragen aan de veiligheid van de gebruiker.
CRINGS kleding is hierop een prima passend antwoord.
CRINGS-kleding kenmerkt zich door hoge kwalificaties; comfortabel, kwalitatief hoogwaardig en het voldoet volledig aan de Europese normen (EN 471 en EN 343).

De service die wij onze klanten bieden is enorm hoog omdat wij kunnen beschikken over een kleine, volledig uitgeruste, confectie gevestigd bij ons magazijn.
Hier kunnen wij de kleding desgewenst aanpassen, voorzien van logo’s (sealen of borduren) en op persoonsspecificatie inpakken.

Oorspronkelijk was de CRINGS- kleding ontwikkeld voor ambulancepersoneel in Nederland maar in de loop der jaren is ons pakket uitgebreid zodat wij nu ook leveren bij EHBO-diensten, GHOR, rode kruis in Nederland en diverse hulporganisaties in Duitsland en Zuid-Amerika.
Omdat deze kleding ook intensief en veelvuldig gereinigd wordt is het zaak dat alle onderdelen waaruit de kleding is opgebouwd ook hiertegen bestand zijn.

Voor de CRINGS-kleding wordt daarom gebruikt gemaakt van:
·  stoffen welke hoge kleurechtheden hebben en nagenoeg niet krimpen
·  reflectiemateriaal dat zijn reflecterende waarde houdt, ook na vele wasbeurten
·  ritsen, knopen en drukknopen die goed bestand zijn tegen wassen en drogen

Het CRINGS-kleding pakket is voor de verschillende doelgroepen op de toepassing afgestemd. Zo zijn er parka’s, pilotjacks, werkhemden, pantalons, polo’s, polosweaters en nog veel meer.

Navigeer hier naar ons volledig kleding assortiment