Toont alle 7 resultaten

Arvem B.V. biedt een uitgebreid assortiment aan bloedlacetten & prikpennen. Het pakket omvat o.a.: De accu-chek safe-t-pro plus, bloedlacetten steriel en de accu-chek fastclix. De accu-chek fastclix is ook als set leverbaar. Merken zijn o.a.: Roche, Abbott, BD, etc. treft u het product niet aan. Neem dan contact op met onze verkoop afdeling.

5,8813,69 incl. btw

Bloedlancetten en prikpennen

Lancetten Accu-Chek Fastclix

4,99 incl. btw

Bloedlancetten en prikpennen

Lancetten Accu-Chek Fastclix

18,62 incl. btw

Bloedlancetten en prikpennen

Lancetten Accu-Chek Softclix

4,99 incl. btw

Bloedlancetten en prikpennen

Lancetten Accu-Chek Softclix

20,08 incl. btw
15,21 incl. btw
11,2316,70 incl. btw

Accu-chek safe T-pro plus

De Accu-Chek Safe-T-Pro Plus is een steriele bloedlancet die gemaakt is om een veilige, betrouwbare en pijnloze bloedmonsters te nemen. Het is ontworpen om de maximale veiligheid te bieden met minimale pijn. De lancet heeft een zeer dunne naald die is gecoat met een speciale siliconenolie, die helpt om het lancet te laten glijden op de huid. De naald is vervangbaar, waardoor de lancet nog meer hygiënisch is.

Bloedlancetten Steriel

Bloedlancetten Steriel zijn lancetten die worden gebruikt om kleine bloedmonsters te nemen. Ze zijn speciaal ontworpen om pijnloos en hygiënisch te werken. De naalden van de lancetten zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn voorzien van een speciale siliconenoliecoating. Deze coating helpt om de lancet te laten glijden op de huid. De naalden zijn vervangbaar en daardoor hygiënisch.

Accu-Chek Fastclix

De Accu-Chek Fastclix is een set van lancetten die wordt gebruikt om bloedmonsters te nemen. De set bestaat uit een lancet en een lancetpen. De lancet heeft een zeer dunne naald die is gecoat met een speciale siliconenolie die de lancet laat glijden op de huid. De lancetpen heeft een speciale technologie die helpt om bloed te verzamelen door middel van een geruisloze en pijnloze lancet. De set is hygiënisch, veilig en gemakkelijk in gebruik.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.