Toont alle 5 resultaten

Arvem B.V levert een breed assortiment aan drogisterij artikelen van alle bekende merken. Het pakket welke wij aanbieden omvat o.a.: klein verpakkingen paracetamol en ibuprofen, arniflor, midalgan, azaron, middelen tegen insecten beten en massageolie producten. treft u op onze site niet aan wat u zoekt. Neem dan contact met ons op.

Uitverkocht
6,95 incl. btw
8,- incl. btw

Disposables

ROWO Spotgel 100ml

8,41 incl. btw
12,74 incl. btw

Paracetamol

Paracetamol is een veelgebruikt pijnstillend middel dat tegen hoofdpijn, koorts en andere pijnklachten wordt gebruikt. Het is verkrijgbaar in kleine verpakkingen en is een van de meest voorgeschreven medicijnen.

Arniflor

Arniflor is een kruidengeneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van reumatische aandoeningen, zoals artritis, reuma en gewrichtsontstekingen. Het bevat een combinatie van kruiden, waaronder een extract van de bloemblaadjes van de Arnica montana-plant, die bekend staat om zijn ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen.

Midalgan

Midalgan is een combinatie van paracetamol en cafeïne dat wordt gebruikt voor het verlichten van milde tot matige pijn, zoals hoofdpijn, rugpijn, tandpijn, menstruatiepijn en spierpijn. Het helpt ook bij het verlichten van koorts.

Azaron

Azaron is een topisch analgleticum dat wordt gebruikt voor het verlichten van lokale pijn, zoals tandpijn, spierpijn, jichtpijn, hoofdpijn en migraine. Het werkt door het blokkeren van de zenuwuiteinden die pijn veroorzaken.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.