Enig resultaat

Naast werkhandschoenen (PBM) heeft Arvem B.V een uitgebreid assortiment aan disposalbe, genacologische, operatie en onderzoekhandschoenen. De handschoenen zijn in diverse maten en materialen te leveren. De materialen waarin wij handschoenen leveren zijn o.a.: vinyl, latex, katoen, nitril en soft-nitril. de merken zijn o.a.: Noba, sempermed en softhand etc. De handschoenen zijn zowel gepoederd als ongepoederd leverbaar.

Disposables

Vingercondoom

2,212,46 incl. btw

Operatiehandschoenen

Operatiehandschoenen zijn handschoenen die worden gebruikt door chirurgen tijdens operaties. Ze zijn ontworpen om de chirurg te beschermen tegen infecties, maar ook om de patiënt te beschermen tegen verontreiniging. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder vinyl, latex, katoen, nitril en soft-nitril.

Onderzoekshandschoenen

Onderzoekshandschoenen zijn handschoenen die worden gebruikt bij het uitvoeren van onderzoek in laboratoria en andere onderzoeksomgevingen. De handschoenen zijn ontworpen om de gebruiker te beschermen tegen bacteriën, virussen en andere micro-organismen die kunnen voorkomen in het laboratorium. Onderzoekshandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder vinyl, latex, katoen, nitril en soft-nitril.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.