Toont alle 4 resultaten

Arvem heeft een uitgebreid pakket aan koud en warmte kompressen welke te gebruiken zijn bij zwellingen, pijnbestrijding en sportblessures. Geleverd worden instant Cold packs, Koud & Warm kompressen en hoesjes voor de Cold & Hot pack’s. Naast de instant pack’s zijn ook koelspray’s en ijszakken leverbaar in diversen verpakkingen.

238,37238,54 incl. btw

Koude kompressen

Koude kompressen is een effectieve manier om de pijn en zwelling te verlichten bij sportblessures. Ze worden gebruikt om de bloedstroom naar het geblesseerde gebied te verminderen, wat helpt bij het verminderen van zwelling en pijn. Koude kompressen zijn ook effectief bij het behandelen van blauwe plekken, spierkrampen en artritis. Koude kompressen kunnen in de vorm van een pack, spray, of ijszak worden gebruikt.

Warme kompressen

Warme kompressen worden vaak gebruikt om spierpijn, stijfheid en stramheid te verlichten. Ze worden gebruikt om de bloedcirculatie te verbeteren en spierspasmen te verlichten. Warme kompressen kunnen worden gebruikt als een pack of een hoesje, wat gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende delen van het lichaam.

Instant-cold packs

Instant-cold packs is een snelle en gemakkelijke manier om de pijn en zwelling te verlichten bij sportblessures. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en worden vaak gebruikt bij het verminderen van pijn, stijfheid en andere symptomen van blessures.

Koelsprays

Koelspray is een effectieve manier om de pijn en zwelling te verlichten bij sportblessures. Ze kunnen worden gebruikt om een geblesseerd gebied direct af te koelen en kunnen worden gebruikt om de symptomen van de blessure te verlichten.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.