Toont alle 11 resultaten

EHBO Kleding & Veiligheidskleding

Ons eigen kledingmerk Crings bied een hoogwaardige kwaliteit voor EHBO kleding, ambulance kleding en werkkleding.
Crings kleding is speciaal ontworpen voor de vrijwillige en professionele hulpverleners. De ambulance en EHBO kleding worden gefabriceerd uit Nederlandse stof om zo de hoge kwaliteit te waarborgen. Al onze EHBO kleding is ruim op voorraad en direct leverbaar.

49,8559,29 incl. btw
56,87 incl. btw
61,71 incl. btw
31,34 incl. btw
9,68 incl. btw
17,9724,02 incl. btw
12,4018,09 incl. btw
53,8557,48 incl. btw
8,29 incl. btw

EHBO kleding

EHBO kleding en veiligheidskleding zijn belangrijke onderdelen van de uitrusting voor professionals die werken in omgevingen waar risico's op letsel aanwezig zijn. Deze kleding is ontworpen om zowel de drager te beschermen. EHBO-kleding is specifiek ontworpen voor personen die eerste hulp verlenen.

EHBO kleding moet aan verschillende criteria voldoen

EHBO-kleding is vaak voorzien van opvallende kleuren, zoals neongroen of -geel, en reflecterende strepen. Dit zorgt ervoor dat de hulpverlener gemakkelijk te herkennen is in een menigte of in situaties met beperkt zicht. Deze kleding bevat vaak meerdere zakken voor het opbergen van EHBO-materialen zoals verbanden, handschoenen en kleine medische instrumenten. Dit zorgt ervoor dat de hulpverlener snel en efficiënt kan handelen. EHBO-kleding moet comfortabel en flexibel zijn, zodat de hulpverlener zich vrij kan bewegen en reageren op verschillende noodsituaties.

Veiligheidskleding

Veiligheidskleding, daarentegen, is ontworpen om de drager te beschermen tegen specifieke risico's in hun werkomgeving. Dit kan variëren van brandvertragende kleding tot kleding die beschermt tegen chemische spatten.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.