Toont alle 4 resultaten

Arvem heeft verschillende producten in het assortiment voor neurologie. Hieronder vallen de reflexhamer en stemvork. De reflexhamer wordt gebruikt om spierrekkingsreflexen, bijvoorbeeld de achillespeesreflex en kniepeesreflex, op te wekken in het kader van neurologisch onderzoek. De stemvork kun je o.a. bij de diagnostiek van zenuwaandoeningen gebruiken, waarbij de trillingsgevoeligheid achteruitgaat.

3,27 incl. btw
3,45 incl. btw
15,84 incl. btw
20,47 incl. btw

Wat is Neurologie?

Neurologie is een medische specialiteit die zich richt op het diagnosticeren en behandelen van ziekten die betrekking hebben op het zenuwstelsel, inclusief het centrale zenuwstelsel (hersenen, ruggenmerg en zenuwvezels), het perifere zenuwstelsel (zenuwen buiten het centrale zenuwstelsel) en het autonome zenuwstelsel (het deel van het zenuwstelsel dat geen direct bewuste controle heeft over het lichaam). Neurologen onderzoeken symptomen, voeren tests uit, diagnosticeren ziekten en voeren behandelingen uit zoals medicatie, fysiotherapie en chirurgie.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.