Toon prijs incl. B.T.W.Toon prijs excl. B.T.W.
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

AED- lifepak

Physio Control
Physio-Control richt zich al meer dan 54 jaar op de noodhulpverlening en is een toonaangevende ontwikkelaar van producten voor het monitoren of behandelen van patiënten in medische noodsituaties. Physio-Control ontwikkelt technologieën en systemen die aan de unieke wensen van onze klanten voldoen. Zij bieden complete oplossingen bij acute hartproblemen. Alles staat in het teken van samenwerking met de klant: accessoires, disposables, instelbare energiedosering en informatiebeheer oplossingen voor het verzamelen van patiëntgegevens waarmee de patiëntenzorg kan worden verbeterd.

Physio-Control stelt bij het ontwikkelen van producten de wensen van de klant centraal: kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Zij houden ons aan strenge kwaliteits- en innovatienormen: goed is nooit goed genoeg als het gaat om apparaten die dagelijks in diverse noodsituaties worden gebruikt. Bij Physio-Control is men voortdurend bezig met het vernieuwen van de producten en klinische technologieën en het verbeteren van de processen. Tenslotte zijn onze klanten en hun patiënten daarvan afhankelijk.

Defibrillatoren
De productlijn omvat de meest uiteenlopende producten: van AED’s voor ongeoefende hulpverleners en compacte, krachtige defibrillatoren voor ambulanceteams tot geavanceerde apparaten voor ALS-teams en het ideale apparaat voor op de reanimatiekar van een ziekenhuis.

Al deze producten zijn op elkaar afgestemd. U kunt er dus van uitgaan dat alle LIFEPAK®-apparaten hetzelfde energiebereik hebben, dat gegevensoverdracht geen enkel probleem vormt en dat de trainingskosten minimaal zijn.

Lifepak

Over Arvem

Arvem, totaalleverancier van beroepsgerelateerde producten voor de vrijwillige en professionele hulpverleners. Door onze jarenlange ervaring en expertise van medisch apparatuur, instrumenten, verbandmiddelen, disposables, verbruiksartikelen, veiligheidsartikelen en brandwondenverzorging bent u bij ons op de juiste plek!

Direct contact

Einsteinstraat 5
2181 AA Hillegom

Tel: +31 252 533256
Mail: klantenservice@arvem.nl
web: www.arvem.nl

BTW : NL821995704B01
KvK : 27371171