Nieuw

Little Ann Laerdal reanimatieoefenpop

Besteleenheid: Stuk

Beschikbaarheid: Leverbaar

Excl. BTW: € 251,00 Incl. BTW: € 303,71
Uitgebreide beschrijving
Details

De reanimatie oefenpop Little Ann is verbeterd om een meer realistische volwassen reanimatietraining te kunnen bieden met behoud van kwaliteit en/of gebruiksgemak. De reanimatiepop is duurzaam en ontworpen met als doelstelling om het voor iedere leerling mogelijk te maken om deel te nemen aan een hands-on training.

De Little Anne reanimatiepop is opgebouwd met zeer realistische anatomische kenmerken welke het mogelijk maakt om een levensechte en effectieve reanimatietraining te geven.

  • Realistische constructie van de luchtweg. Dit betekent dat de luchtweg natuurlijk geblokkeerd blijft indien de head tilt / chin lift of jaw thrust niet correct wordt uitgevoerd. Dit geeft een realistischere training omdat de borstkas omhoog zal komen wanneer er correcte beademingen worden uitgevoerd.
  • Little Annes anatomisch correcte torso en borstbeen maakt het mogelijk voor de leerling om alle anatomische oriëntatiepunten te identificeren welke relevant zijn voor het reanimeren van een volwassene.
  • Orale en nasale openingen maken het dichtknijpen van de neus noodzakelijk voor een realistische mond-op-mond beademing.

Het is mogelijk feedback-apparatuur te gebruiken tijdens de reanimatietraining.

  • Door de zeer realistische beweging van de borstkas kan feedback-apparatuur, zoals de CPRmeter, gebruikt worden om training te verbeteren en er voor zorg draagt dat real-time feedback en een degelijke debriefing worden gegeven.
  • Een hoorbare feedback verbetert een correcte compressiediepte. Een optionele "klikker"-functie geeft aan wanneer de juiste compressiediepte is bereikt.
  • Een praktische en duurzame constructie maakt ongeëvenaard langdurig gebruik mogelijk.
  • De zeer scherp geprijsde luchtwegen, voor éénmalig gebruik, zorgen voor het snel en makkelijk schoonmaken - reinigen.

Tevens verwijderbare en herbruikbare gezichtshuiden voor makkelijk en betaalbaar onderhoud.

  • De Little Ann reanimatiepop is eenvoudig te vervoeren en heeft een lichtgewicht ontwerp.

De Little Ann is tevens verkrijgbaar in een verpakking van 4 stuks of een andere huidskleur. Neem hiervoor contact op met onze verkoop; klantenservice@arvem.nl of 0252-533256


Product Informatie
Product Informatie
Samenvatting Besteleenheid: Stuk
Artikelnummer L120-01050