Toont alle 5 resultaten

3M Health Care

3M gebruikt zijn wetenschappelijke knowhow om krachtige technologieën te ontwikkelen en de kwaliteit van leven van elk individu te verbeteren.

Bij 3M geloven ze dat niets belangrijker is dan een goede gezondheid. Daarom ontwikkelen ze kwaliteitsproducten en oplossingen voor wereldwijde gezondheidszorg. Of u nu rechtstreeks in contact komt met patiënten, de voedselveiligheid test of een medisch apparaat ontwerpt, het werk dat u elke dag doet, verbetert levens.

2,492,51 incl. btw
325,91366,63 incl. btw

Verbandmiddelen

Tegaderm Film 3M

11,8342,78 incl. btw
35,4386,66 incl. btw

Medische Oplossingen

3M Gezondheidszorg biedt gezondheidszorgproducten waarop u kunt rekenen voor patiënten die op u vertrouwen. Ze passen hun uiteenlopende technologieën en wereldwijde mogelijkheden toe om innovatieve gezondheidszorgproducten te onderzoeken en te ontwikkelen. Het primaire doel hierbij is het beschermen van de gezondheid en het welzijn van mensen, zowel nu als in de toekomst.

Omdat 3M samenwerkt met toonaangevende zorgprofessionals over de hele wereld, begrijpen ze heel goed met welke uitdagingen artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners elke dag weer te maken hebben. 3M maakt hun werk gemakkelijker door kwaliteitsproducten te leveren die infecties voorkomen, genezing bevorderen, procedures vereenvoudigen en kosten verlagen.

3M Huid- en wondzorgproducten

Bij 3M begrijpen ze de relatie tussen kleefmiddelen en de gezondheid van de huid. Daarom maken ze innovatieve producten, van medische tapes en materiaal voor wondsluiting tot barrièrecrèmes en verbandmiddelen, die uw werk gemakkelijker maken en betere resultaten opleveren voor uw patiënten.

I.V-toegangsplaatsverzorging

Aan een intraveneuze toegang zijn meerdere risico’s verbonden, zoals infectie, losraken, huidbeschadiging en andere complicaties. 3M’s innovatieve producten, van huidbescherming tot fixatiemiddelen, helpen u elke IV-katheter te beschermen, van het moment van inbrengen tot het verwijderen.

Patiëntcontrole

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid staan voorop bij het bewaken van patiënten. Voer een zuivere auscultatie uit met een 3M™ Littmann®-stethoscoop. Deze stethoscopen bieden het akoestisch niveau dat nodig is voor artsen, verpleegkundigen en studenten.

 

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.