Toont alle 10 resultaten

ACTIOMEDIC

ACTIOMEDIC biedt een veelzijdig productassortiment voor professioneel en operationeel gebruik. De focus ligt altijd op hun uitgebreide kennis van de industrie en de hoogwaardige producten en competente service.

Achter het merk ACTIOMEDIC staat GRAMM medische gezondheidszorg, een Duitse fabrikant van medische hulpmiddelen. Meer dan 100 jaar kennis van de industrie, hechte klantrelaties en een levendige uitwisseling van ideeën geven GRAMM een uniek inzicht in de behoeften van hun klanten en gebruikers.

Aanbieding
Oorspronkelijke prijs was: €39,24.Huidige prijs is: €29,43. incl. btw
Aanbieding
Oorspronkelijke prijs was: €30,30.Huidige prijs is: €22,73. incl. btw
Aanbieding
Oorspronkelijke prijs was: €30,30.Huidige prijs is: €22,73. incl. btw
Aanbieding
Oorspronkelijke prijs was: €30,30.Huidige prijs is: €22,73. incl. btw

EasyAid – de innovatieve pleisterdispenser!

De EasyAid pleisterdispenser van ACTIOMEDIC kenmerkt zich vooral door zijn bewegingsvrijheid en het slimme ontwerp. Dit betekent dat de inhoud altijd goed beschermd is en de pleisters netjes en gemakkelijk kunnen worden verwijderd. EasyAid is afgestemd op de behoeften van noodsituaties en is een intuïtieve en unieke uitbreidbare pleisterdispenser.

De EasyAid pleisterdispenser staat voor:

  • Een schone verwijdering van de pleister
  • Bescherming tegen diefstal
  • Beschermd de pleisters tegen stof, vuil en spatwater
  • Goed zichtbaar door zijn oranje kleur

Hygene en schone verwijdering van de pleister

Een zeer duidelijk voordeel dat de EasyAid pleisterdispenser onderscheidt van zijn collega’s, is dat het gemakkelijk kan worden gebruikt, snel en ZONDER de resterende pleisters in een noodsituatie te bevuilen. De EasyAid wordt van de onderkant verwijderd, zodat vuile vingers of bloedende wonden de inhoud en de dispenser niet kunnen verontreinigen. U profiteert dus van een schone pleisterverwijdering en een lang gebruik van de ingesloten navullingen.

Eenvoudige en éénhandige toepassing

De pleisters van de EasyAid pleisterdispenser zijn individueel verpakt in afdichtingspapier tot verwijdering en zijn dus goed beschermd. Wanneer de pleister wordt verwijderd, komt de bovenste helft van de uitgetrokken pleister los van het afdichtingspapier. De vrije kant van de pleister kan nu op de huid worden aangebracht. Vervolgens wordt de tweede helft van het afdichtingspapier getrokken en kan het pleister volledig op de wond worden aangebracht.

Boren, lijmen – beide zijn mogelijk!

Heeft u geen boor bij de hand of u wilt de EasyAid pleisterdispenseerder monteren op een oppervlak waar u niet in kunt boren? Geen probleem! De EasyAid pleisterdispenser kan zowel met schroeven als met plakstrips worden gemonteerd.

De pleister navullingen

Ontdek onze beschikbare pleister navullingen. De navullingen voor de EasyAid pleisterautomaat zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo is er voor elke toepassing een juiste pleister! De navullingen zijn voorzien van een slim Kanban-systeem. Dit systeem zorgt voor een tijdige herinnering om nieuwe pleistervullingen opnieuw te bestellen.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.