Toont alle 28 resultaten

AGA Sanitätsartikel

AGA Sanitätsartikel GmbH is gespecialiseerd in de productie en distributie van medisch meubilair. Hun doel is om producten van hoge kwaliteit aan te bieden voor een veilige positionering van de patiënt tegen concurrerende prijzen. Innovaties worden ontwikkeld door hun technische afdeling met de betrokkenheid van gezondheidswerkers. Uit deze samenwerking zijn meerdere patenten aangevraagd.

388,41 incl. btw

Medische Praktijkinrichting

Infuushouder model INF-30140

102,25 incl. btw

Medische Praktijkinrichting

Infuushouder model IWH-2045

58,08 incl. btw

Medische Praktijkinrichting

Infuushouder verrijdbaar

152,46 incl. btw

Medische Praktijkinrichting

Mobiele kar met lade. Model VZW-1062

278,30 incl. btw
0,- incl. btw

Medische Praktijkinrichting

Ontspanstoel model KL-1070/M

751,41 incl. btw

Praktijkinrichting

Operatietafel model JUS

245,63 incl. btw

Praktijkinrichting

Tabouret AGA model DH-1000

219,-245,63 incl. btw

Medische Praktijkinrichting

Tabouret AGA model DH-2000

260,15286,77 incl. btw

Praktijkinrichting

Tabouret AGA model DHMF-1000

273,46 incl. btw

Praktijkinrichting

Tabouret AGA model DHMF-2000

319,44 incl. btw

Praktijkinrichting

Tabouret AGA model DS-1000

295,24 incl. btw

Praktijkinrichting

Tabouret AGA model DS-2000

354,53 incl. btw

Praktijkinrichting

Tabouret AGA model DSMF-1000

349,69 incl. btw

Praktijkinrichting

Tabouret AGA model DSMF-2000

390,83 incl. btw

Praktijkinrichting

Therapie kantel tafels

79,86 incl. btw
232,32 incl. btw

Operatietafels en multifunctionele tafels met veelzijdige positioneringsmogelijkheden

De multifunctionele operatietafels bieden veelzijdige positioneringsmogelijkheden en zijn daarom net zo goed thuis op het gebied van algemene chirurgie als in speciale disciplines en poliklinieken. U kunt vertrouwen op de kwaliteit Made in Germany.

Flebologietafels en kanteltafels met elektromotorische verstelmogelijkheden

De flebologietafels en kanteltafels van AGA Sanitätsartikel bieden de optimale basis voor de eisen:

  • Bij sclerotherapie (sclerotherapie of sclerotherapie) om vaatziekten te sluiten. Bijvoorbeeld flebitis, spataderen (spataderen) van de benen, slokdarm en anus (aambeien),
  • In de neurologie en cardiologie, voor hartziekten, evenals voor primaire stoornissen in de bloedsomloop, bijvoorbeeld met de tilt-test (beoordeling van de aanpassing van de bloeddruk in geval van veranderingen in de positie van de patiënt),
  • Bij mobilisatie van patiënten in neurologie, chirurgie, fysiotherapie en orthopedie, evenals bij patiënten met hoofd- of rugletsel of dwarslaesie.

Het doel van de ontwikkeling van de flebologietafels en kanteltafels was om artsen en medische assistenten te ontlasten en een snelle behandeling van patiënten te garanderen door de elektromotorische verstelmogelijkheden (in hoogte en helling), de specialistische accessoires en het gebruiksgemak.

Echocardiografietafels met bekledingsuitsparing in het gebied van het hart

Echocardiografie, is een van de belangrijkste routineonderzoeken van het hart. Dit echografisch onderzoek geeft informatie over verschillende ziekten van het hart. Naast het elektrocardiogram, ook wel ECG genoemd, is echocardiografie een van de centrale cardiale onderzoeksmethoden en een onmisbaar onderdeel van cardiologiediagnostiek.

Transfusietafels en -stoelen met een hoog comfort voor de patiënt

Om bloedwaarden te bepalen, bijvoorbeeld erytrocyten (rode bloedcellen), leukocyten (witte bloedcellen) en trombocyten (bloedplaatjes) en hemoglobine (eiwit dat het bloed zijn rode kleur geeft), moet bloed worden verkregen uit het lichaam van de betreffende patiënt, de zogenaamde bloedafname of bloedafname.

Bij al deze procedures worden transfusietafels en transfusiestoelen gebruikt.

Onderzoekstafels als onmisbare basis voor elke behandeling

Geen enkele praktijk, kliniek of gezondheidscentrum kan zonder onderzoekstafels voor onderzoeken of therapieën voor de juiste positionering van de patiënt.

De bijbehorende tafels worden meestal aangeduid als dokterstafels, behandeltafels, gymnastiektafels, ECG-tafels, ziekenhuistafels, massagetafels, patiëntenbanken, oefentafels, rustbedden, therapietafels of universele tafels.

Het assortiment onderzoekstafels van AGA Sanitätsartikel omvat mooi gevormde en hoogwaardige, eenvoudige behandeltafels, onderzoekseenheden.

Onderzoeksstoelen voor verschillende toepassingsgebieden

De onderzoeksstoelen van AGA Sanitätsartikel bieden de optimale basis voor de eisen in:

  • gynaecologie of gynaecologie, en dus voor ziekten, met name van het vrouwelijke geslachts- en voortplantingsstelsel,
  • Urologie en andrologie, en dus ziekten van de urinewegen of urinewegen, alsmede ziekten van de mannelijke geslachtsorganen, en
  • Rectoscopie en proctologie, en dus ziekten van het rectum (rectum en anaal kanaal).

Het doel van de ontwikkeling van de onderzoeksstoelen was om artsen en doktersassistenten te ontlasten en te zorgen voor een snel onderzoek van de patiënten door de (elektromotorische) verstelmogelijkheden (in helling en indien nodig hoogte), de specialistische accessoires en het gebruiksgemak.

Draaikrukken, draaistoelen en andere zitmeubelen voor patiënten en gebruikers

Zitmeubelen omvatten draaikrukken, draaistoelen, doktersstoelen, krukken met zadelzitting, ontspanstoelen en zeer eenvoudige vierkante krukken. Zitmeubelen zijn voor het grootste deel verkrijgbaar in zowel mobiele als vaste versies. De stoelen kunnen bedoeld en gebruikt worden voor zowel patiënten als gebruikers.

Draaikrukken en draaistoelen kunnen worden uitgerust met elektrisch geleidend synthetisch leer en elektrisch geleidende dubbele wielen. Deze zijn dan geschikt voor operaties en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in operatiekamers en operatiekamers.

Praktijkapparatuur zoals instrumententafels, schermen en ander functioneel meubilair

Functioneel medisch meubilair omvat producten die helpen om het werk en de interactie met patiënten in de dagelijkse praktijk en klinische praktijk te vereenvoudigen en te vergemakkelijken. Denk hierbij aan instrumententafels en kamerschermen, multifunctionele trolleys en verrijdbare kasten, loopvlakken en infuusstandaards of infuushouders.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.