Toont alle 21 resultaten

Ambu

Miljoenen patiënten en zorgprofessionals over de hele wereld zijn afhankelijk van de functionaliteit en prestaties van de producten van Ambu. Ze zijn toegewijd aan het verbeteren van de patiëntveiligheid en zijn vastbesloten om apparaten voor eenmalig gebruik te verbeteren.

Van de originele Ambu zelfopblazende reanimatietas tot het eerste volledig geïntegreerde draadloze trainingsmannikin, Ambu werkt nauw samen met eerstehulpverleners en opvoeders om tools te ontwikkelen die rekening houden met de nieuwste trainingsvereisten en -technieken.

535,06 incl. btw
569,31 incl. btw
4,03 incl. btw
198,44 incl. btw
174,40 incl. btw
1.802,84 incl. btw
335,17 incl. btw
16,35 incl. btw
42,5149,05 incl. btw
82,28 incl. btw
62,25 incl. btw
13,03 incl. btw
9,38 incl. btw

Ambu oefenpoppen

Ambu levert een breed scala aan trainingspoppen / reanimatiepoppen die langdurige, kosteneffectieve en betrouwbare ondersteuning bieden voor elementaire tot geavanceerde levensondersteuning.

Immobilisatie

Een nekkraag, ook wel halskraag of nekbrace genoemd, is een medisch (orthopedisch) hulpmiddel. Het ondersteunt, stabiliseert en/of immobiliseert je nek. Een nekkraag is een hulpmiddel dat door veelal door spoedeisende hulpdiensten wordt gebruikt om de nekwervelkolom te immobiliseren indien er een verdenking bestaat op wervelletsel of wanneer er een hoogenergetisch trauma heeft plaatsgevonden.

Ambu biedt verscheidene nekkragen aan, zoals de Ambu Perfit ACE, wat het enige verstelbare immobilisatieapparaat voor stijve cervicale wervelkolom uit één stuk met 16 nauwkeurige instellingen voor een aangepaste pasvorm binnen het bereik van 4 standaard instellingen voor volwassenen is.

Luchtwegbeheer

Meer dan 65 jaar geleden werd de Ambu Bag uitgevonden door Dr. Holger Hesse, de oprichter van Ambu, samen met anesthesist Dr. Henning Ruben. De Ambu-tas bracht een revolutie teweeg in handmatige reanimatie. Tot op de dag van vandaag blijft de Ambu-tas een verschil maken en miljoenen levens over de hele wereld redden.

De Ambu-tas is in de loop van de tijd geëvolueerd. Vandaag de dag is Ambu’s bestseller de Ambu® SPUR® II (Single Patient Use Resuscitator), een wegwerpproduct voor eenmalig gebruik om het risico op kruisbesmetting te verminderen.

Cardiologie

Sinds de introductie van de eerste Ambu BlueSensor™ ECG-elektroden voor éénmalig gebruik in 1976 levert Ambu kwaliteitsoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Het volledige portfolio, met zijn brede scala aan maten, vormen, gelsoorten en dragermaterialen, zorgt ervoor dat u betrouwbare apparaten krijgt voor elke situatie.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.