Enig resultaat

AQUASHIELD

Aquashield (vervaardigd door Burnshield) biedt een assortiment betrouwbare en effectieve producten voor persoonlijke gezondheid, sport en hygiëne.

Aquashield Chafing Cream

Chafing (schuren) komt met name voor bij sporters en is een oppervlakkige slijt- en mechanische irriterende dermatitis die optreedt op de huid als gevolg van langdurig wrijven. Deze wrijving komt het meest voor in gebieden waar de huid de huid de huid raakt, zoals op de binnenarmen, dijen of billen, of waar kleding of loopuitrusting zoals hydratatiepakketten of hartslagmeters tegen de huid wrijven. Water in de vorm van zweet en regen kan de situatie nog erger maken omdat vocht de eigenschappen van huidcellen verandert en ervoor zorgt dat het oppervlak meer gelatine wordt naarmate het meer gehydrateerd raakt, waardoor de mate van wrijving toeneemt wanneer het tegen kleding of aangrenzende huid wordt gewreven.

Door Aquashield Chafing Cream aan te brengen, wordt voor een nuttige smering van de huid gezorgd, wat het schuren van de huid verminderd. Verder kun je het schuren van de huid zoveel mogelijk voorkomen, door kleding die niet te los of te strak zit te dragen en door geen katoenen kleding te dragen. Katoenvezels houden vocht namelijk vast en houden de huid natter, waardoor de wrijvingscoëfficiënt toeneemt.

Aquashield anti-Microbiële Hand Santitiser

Aquashield anti-microbiële handdesinfectiemiddel, is een snelwerkende antisepticum dat 99% van de ziektekiemen doodt en beschermt tegen de verspreiding van infecties. Deze sneldrogende formule is veilig en zacht voor de huid met een langdurig fris en hygiënisch effect.

 

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.