Toont alle 30 resultaten

Cederroth

Cederroth Eerste Hulp producten vormen in steeds meer landen een welbekend beeld op veel werkplekken. Sinds het midden van de jaren ’70 hebben zij innovatieve producten en oplossingen ontwikkeld en op de markt gebracht die het voor iedereen mogelijk maakt om zonder speciale voorkennis eerste hulp te verlenen.

De visie van Cederroth is met name gericht op het maken van oplossingen die eenvoudig en functioneel zijn. Het groene eerste hulp paneel was een pionier en wordt steeds weer gevolgd door nieuwe producten van de hoogste kwaliteit.

7,03 incl. btw

Verbandmiddelen - Wondverzorging

Cederroth 4- in 1 Mini bloedstelpend verband

3,16 incl. btw

Verbandmiddelen - Wondverzorging

Cederroth 4-in 1 bloedstelpend verband mini

7,80 incl. btw
160,23 incl. btw
139,15 incl. btw
19,36 incl. btw
133,52 incl. btw
396,49 incl. btw
184,21 incl. btw
45,38 incl. btw
30,98 incl. btw
32,07 incl. btw
11,5558,64 incl. btw
10,3652,32 incl. btw
12,6464,31 incl. btw
5,1225,62 incl. btw
5,8935,57 incl. btw
6,6536,30 incl. btw
6,7830,52 incl. btw
6,6533,88 incl. btw
2,30 incl. btw
Aanbieding
Oorspronkelijke prijs was: €32,70.Huidige prijs is: €19,62. incl. btw

Eerste Hulp Stations

Met Cederroths innovatieve serie eerste hulp stations heeft iedere werkplek een op zijn behoeften afgestemde eigen kleine eerste hulp afdeling om zo snel mogelijk paraat te zijn wanneer er zich een ongeluk voordoet.

De stations zijn heel overzichtelijk en zo vormgegeven dat het juiste product eenvoudig en snel gevonden kan worden. Verscheidene van de producten kunnen voor veel verschillende behoeften worden gebruikt, wat eenvoud en duidelijkheid schept. De stations bevatten duidelijke illustraties en zijn eenvoudig bij te vullen. Rode stickers geven aan wanneer een product op is en welk referentienummer het product heeft.

Oogdouche

De oogdouche van Cederroth heeft een neutraliserend effect op spetters alkaliën en zuren en werkt eraan mee dat de pH-waarde van het oog wordt geneutraliseerd, wat sneller resultaat geeft dan met gewone fysiologische zoutoplossing. Het effect is in het algemeen sterker voor alkaliën dan voor zuren.

De Cederroth oogdouche flacon is zodanig vormgegeven dat het oog ca. 1,5 minuut met een rijkelijke stroom spoelmiddel wordt gespoeld. Daarnaast heeft deze heeft de langste houdbaarheidstermijn op de markt (4,5 jaar).

Pleisterautomaten & pleisternavullingen

De Salvequick pleisters en pleisterautomaten van Cederroth vormen een compleet en gemakkelijk te gebruiken systeem. Pleisters zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. In de pleisterautomaat worden de pleisters er naar beneden uitgetrokken, op deze manier voorkomt men dat andere pleisters vuil worden of bebloed raken. U vindt de pleisters altijd op hun plaats en klaar voor gebruik. De navullingen zitten muurvast waardoor verlies wordt voorkomen. Pleister navullingen zijn er als plastic, textiel en blue detectable pleisters voor de levensmiddelenindustrie.

Navullingen

Met de navullingen van Cederroth kun je zaken die ontbreken in de eerste hulp stations, panelen, kasten en First Aid Kits gemakkelijk aanvullen. Cederroth maakt onder andere producten voor bloedingen, brandwonden, oogletsel, verstuikingen, shock, ademhalingsproblemen, hygiënische toebehoren en andere hulpmiddelen.

 

 

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.