Toont alle 6 resultaten

Detectaplast

Detectaplast detecteerbare pleisters staat voor professionele wondverzorging voor de voedingsindustrie, catering & grootkeuken

Detectaplast is een Belgisch bedrijf dat in 2002 werd opgericht. Ze komen tegemoet aan de groeiende vraag naar detecteerbare EHBO producten in de voedingsindustrie, catering en grootkeuken. Voedselveiligheid is wereldwijd een prioriteit en Detectaplast werkt eraan mee om die te garanderen.

Hun jarenlange ervaring in deze sector en de nauwe contacten met distributeurs geven Detectaplast duidelijke inzichten over de noden van de consument. Deze kennis stelt ze in staat om continu te investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten, waardoor zij het meest complete gamma aan detecteerbare pleisters kunnen aanbieden.

Pleistermateriaal

Detecteerbare pleister PE

4,915,67 incl. btw
7,749,65 incl. btw
7,588,67 incl. btw
7,199,21 incl. btw
10,7914,- incl. btw
2,14 incl. btw

Een echte pleisterautoriteit

Detectaplast is een echte pleisterautoriteit. Is het een snijwond of een schaafwond? In de vinger, de vingertop, de kneukel, de handpalm, de arm of op een moeilijke plaats? Voor elke toepassing en elke plaats heeft Detectaplast een specifieke pleister. Al hun producten voldoen aan de huidige kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, IFS, etc.

Het Detectaplast assortiment bestaat onder andere uit:

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.