Toont alle 8 resultaten

Klinion

Klinion Hoogwaardige medische producten voor gezondheid.

Klinion is een van oorsprong Nederlands merk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Ze ontwikkelen en produceren hoogwaardige en betaalbare producten voor wondverzorging en -management, hygiëne, bescherming en diabetes om het leven van mensen beter te maken. Klinion biedt hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

11,39 incl. btw
45,91 incl. btw

Disposable kleding en maskers

Klinion protection schort PE

11,1312,38 incl. btw

Klinion Persoonlijke verzorging

Bij Klinion persoonlijke verzorging draait alles erom het leven van de patiënt een beetje beter te maken. Patiëntenzorg is een essentieel onderdeel van medische zorg en het doel is altijd om de levenskwaliteit te verbeteren. Klinions assortiment voor persoonlijke verzorging omvat producten voor zorgprofessionals en patiënten. Hun huidproducten zijn ontworpen om de huid intact en gezond te houden. Is het niet mogelijk om een  patiënt onder de douche te zetten? Dan houden Klinions waterloze badproducten mensen schoon en fris en voelen zich daardoor weer een beetje beter. Daarnaast helpt patiëntenkleding, bedbescherming en hygiënische accessoires van Klinion een hygiënische omgeving te creëren.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Klinions persoonlijke beschermingsmiddelen bevat materialen om te dragen of om te gebruiken. Alle producten van Klinion verkleinen het risico op blootstelling aan gevaren die ernstige arbeidsgerelateerde ongevallen en ziektes kunnen veroorzaken. De artikelen zijn ontworpen voor het beschermen van zorgprofessionals en ze verminderen de blootstelling aan gevaren als technische en administratieve maatregelen niet uitvoerbaar of niet effectief zijn. Zo worden deze risico’s naar een acceptabel niveau teruggebracht. Elk artikel vormt een barrière tussen de drager / gebruiker en de werkomgeving. Het assortiment beschermmiddelen varieert van naaldcontainers tot beschermende kleding. Alles om de werkomgeving veiliger te maken!

Wondzorg

De producten van Klinion zijn gebaseerd op meer dan 100 jaar ervaring in de wondzorg. Ze bieden een uitgebreid assortiment wondzorgverbanden aan voor medische hulpmiddelen in de klasse I tot IIb. Hun oplossingen bevatten traditionele en geavanceerde wondzorg, compressietherapie en eerste hulp, zoals verbanden voor het absorberen van wondvocht, voor een vochtige wondgenezing, fixatie of compressie? De producten zijn ontwikkeld voor allerlei soorten acute en chronische wonden. Klinion streeft ernaar om voor elke fase van de wondgenezing een geschikt product met een uitstekende gebruiksvriendelijkheid en comfort te leveren, zodat ze zowel patiënten als zorgprofessionals kunnen helpen.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.