Toont alle 22 resultaten

Plum Safety

Plum Safety is een internationale expert. Bij Plum bieden ze hoogwaardige producten en vakkennis op het gebied van EHBO-oplossingen en hygiëne voor de werkplek. Hun doelstelling is, dat u veilig aan het werk bent!

Of u nu op kantoor werkt of met zuren of alkaliën werkt in een risicovolle omgeving zoals het opladen van batterijen, industriële reiniging, laboratoriumwerk of de petrochemische industrie. Met de producten van Plum heeft u de juiste EHBO-oplossing voor uw werkplek.

1,348,50 incl. btw

Pleistermateriaal

Navulling QuickFix

7,2314,67 incl. btw
13,13 incl. btw
23,72 incl. btw
37,51 incl. btw
82,28 incl. btw
104,67 incl. btw
15,06 incl. btw
29,65 incl. btw
32,61 incl. btw
39,93 incl. btw
83,79 incl. btw
51,30 incl. btw

BHV en EHBO

Plum QuickSafe Box

131,89 incl. btw
27,58 incl. btw

Oplossingen voor oogspoeling

Een snelle toegang tot oogspoeling is cruciaal voor alle werkplekken met een risico op oogletsel, omdat seconden de impact van een ongeval kunnen bepalen.
Je gezichtsvermogen is één van de belangrijkste zintuigen, zorg daarom dus goed voor je ogen. Hoe voorzichtig je alleen ook bent, een ongeluk in een klein hoekje, blijf daarom goed voorbereid op ongelukken, met de juiste eerste hulp op de juiste plaats. Een oogspoeloplossing die in gebieden met een hoog risico wordt geplaatst, is de beste voorbereiding op oogletsel.

De topprioriteit van Plum is om u te helpen een veiligere werkplek te krijgen, daarom zijn de concepten van Plum ontwikkeld in nauwe samenwerking met bekwame oogspecialisten. Dit betekent dat er tot in het kleinste detail over de producten is nagedacht. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken met duidelijke pictogrammen die u het juiste gebruik aangeven. De oogschelp helpt het oog open te houden. De spoelvloeistof raakt het oog op de juiste plaats en met de juiste hoeveelheid in een zachte en gelijkmatige stroom.

Oogspoelstations

Als er reeds een ongeluk is gebeurd, is het vaak te laat om hulp te zoeken in een doos of in een kast. Systematiseer daarom eerste hulp met een aan de muur gemonteerd oogspoelstation en maak het gemakkelijk toegankelijk voor het moment dat er ongeval is. Kies tussen open wandstations en oplossingen voor oogspoelboxen. Deze laatste zijn bijzonder geschikt voor stoffige werkomgevingen om de flessen te beschermen en te voorkomen dat er nog meer stof wordt toegevoegd aan een ongeval.

Zorg er tevens voor dat u altijd een extra draagbare oogdouche bij de hand heeft, zodat u kunt doorgaan met spoelen op weg naar verdere behandeling.

Decontaminatie oplossing – Plum BodyNeutrAll

Plum BodyNeutrAll is een mobiele lichaamsdouche met een zeer effectieve ontsmettingsoplossing voor huid, oppervlakken en kleding.

Voor een snelle en effectieve ontsmetting van lichamen en oppervlakken die in contact komen met corrosieve en giftige gevaarlijke stoffen zoals sterke zuren en basen, oxidanten, formaldehyde, fenolen, organische oplosmiddelen, fluorwaterstofzuur en fluoriden.

Plum BodyNeutrAll bevat ascorbinezuur, een aminozuurbuffer en calciumionen als werkzame stoffen. Glycerine, polyethyleen en glycol zijn oplosbare stoffen voor organische chemicaliën.

Plum QuickFix

Plum QuickFix is uw snelle hulp bij kleine ongelukjes. Monteer de pleisterdispenser aan de muur en bespaar tijd. Pleister opdoen – en weer aan het werk!

Elke dag gebeuren er veel kleine ongelukken op het werk waarbij een pleister voldoende is. Kies met Plum QuickFix de juiste pleister voor uw werksituatie of u nu gewone EHBO-pleisters nodig heeft, waterdichte pleisters voor werkplekken met veel luchtvochtigheid of HACCP-pleisters voor werkzaamheden in de voedingssector. Plum QuickFix lost het probleem eenvoudig, hygiënisch en effectief op.

Met de Plum QuickFix pleisterdispensers bent u gegarandeerd van een gestructureerde aanpak voor eerste hulp bij kleine verwondingen. Ze zijn ontwikkeld voor verschillende soorten werkplekken en kunnen worden gevuld met pleisters en ampullen oogspoelmiddel in verschillende mengsels om aan de behoeften van elke werksituatie te voldoen.

 

 

 

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.