Toont alle 4 resultaten

ProStrap

ProStrap Sport bestaat uit een uitgebreid programma sport producten, waaronder Strapping, tapes en kits. De ProStrap producten voldoen perfect aan de behoeften van o.a. professionele sportverzorgers, fysiotherapeuten, sportverenigingen, scholen en universiteiten.

0,822,39 incl. btw
Uitverkocht
16,30 incl. btw
6,27 incl. btw

ProStrap Cohesieve verbanden

Cohesieve verbanden worden gebruikt voor algemene ondersteuning en compressie bij verwondingen aan zacht weefsel en geïmmobiliseerde gewrichten. Ze zijn zeer veelzijdig en gemakkelijk met de hand te scheuren. Ze plakken niet aan de huid, maar het plakt wel aan zichzelf, waardoor het vastzetten van het verband gemakkelijk is omdat je geen verbandclips nodig hebt. Moeiteloze en pijnloze verwijdering. Dankzij de flexibiliteit past het zich zelfs aan de meest onhandige lichaamscontouren aan.

ProStrap Kinesiotape

Kino-tape of kinesiologietape wordt vaak gebruikt voor kinesiologietherapie, waarbij de huid voorzichtig van het oppervlak van de spier wordt opgetild, waardoor een betere bloed- en zuurstofstroom mogelijk is om te helpen bij het genezingsproces van spieren.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.