Toont alle 13 resultaten

Rescue Trade

Rescue Trade OHG is een middelgroot familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van medisch beddengoed wat geschikt is voor éénmalig gebruik. Sinds 2004 worden hun producten gebruikt door hulporganisaties, reddingsdiensten, brandweerkorpsen, ziekenhuizen, ambulancediensten, medische praktijken, verpleeghuizen, thuiszorg, luchtvaartmaatschappijen, bussen en treinen, luchthavenexploitanten, diverse openbare evenementen, politie en het leger.

225,06 incl. btw
4,826,54 incl. btw
24,50197,23 incl. btw
4,05 incl. btw
171,82268,62 incl. btw

De kwaliteit van Rescue Trade

De bescherming van patiënten, gebruikers en derden is topprioriteit van Rescue Trade. Hun producten voldoen aan Verordening (EU) 2017/745 betreffende Medische Hulpmiddelen (MDR), die onder andere een risicobeheerssysteem, een klinische evaluatie, een PMS, een conformiteitsbeoordelingsprocedure, een QMS en productaansprakelijkheid voorschrijft. De producten worden daarom streng gecontroleerd en dienovereenkomstig ontworpen en geproduceerd.

De producten

De producten bestaan uit de groepen beddengoed, rebedding lakens en transportdoeken. Ze omvatten essentiële producten die nodig zijn voor het veilig vervoeren en kortdurend behandelen van liggende patiënten op de meest kosteneffectieve, hygiënische en comfortabele manier.

Het assortiment bestaat o.a. uit:

 

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.