Toon prijs incl. B.T.W.Toon prijs excl. B.T.W.
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

AED defibrillator LIFEPAK CR Plus een vol automatische AED

1.590,00 Excl. B.T.W

 

De Physio-Control Lifepak CR Plus is een hanteerbare, krachtige AED die direct kan worden ingezet bij een hartstilstand.
In slechts enkele stappen is deze AED klaar voor een levensreddende schok.

Veel mensen hebben met de CRplus AED getraind en herkennen het apparaat. Dat kan tijdswinst opleveren! Deze volautomatische AED geeft de schok nadat er duidelijk is afgeteld door het apparaat. Doordat u niet zelf op de schokknop hoeft te drukken, bespaart u nog meer kostbare seconden.

 

 

Artikelnummer: 280001 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

De Lifepak CR Plus Automatische Externe Defibrillator (AED) is ontwikkeld voor ongeoefende gebruikers in commerciële en openbare omgevingen. Het apparaat vertelt de hulpverlener met kalm en helder gesproken aanwijzingen stap voor stap precies wat hij of zij moet doen. Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik, want elke seconde telt. Met één druk op de knop schiet de klep omhoog waarna er direct begonnen kan worden met defibrillatie. De elektroden zijn vooraf aangesloten en direct zichtbaar bij opening via het handvat. Deze AED is uitgerust met een display waarop niet alleen de batterijduur te zien is maar ook eventuele storingsmeldingen worden aangeduid d.m.v. pictogrammen. Op een volautomatische AED zit geen schokknop. De stroomstoot wordt automatisch gegeven wanneer de AED een schokbaar ritme geanalyseerd heeft.

Een groot voordeel van de volautomatische Lifepak AED is dat deze door veel professionals in ambulances en ziekenhuizen in Nederland wordt gebruikt.
De connector van de elektroden van de CR Plus AED komt regelmatig overeen met de apparatuur die gebruikt wordt door het medische personeel. Het komt wel eens voor dat de elektroden die door deze Lifepak CR Plus AED gebruikt worden, zonder deze van de patiënt te verwijderen, overgezet worden op het materiaal van de ambulance.

  • Leverbaar in 2 uitvoeringen Semi & Vol automatisch
  • 8 jaar fabrieksgarantie

Voor meer informatie of offerte kunt u contact met ons opnemen of stuur een mail naar:  info@arvem.nl

 

 

Extra informatie

Merk

Type

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AED defibrillator LIFEPAK CR Plus een vol automatische AED” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Over Arvem

Arvem, totaalleverancier van beroepsgerelateerde producten voor de vrijwillige en professionele hulpverleners. Door onze jarenlange ervaring en expertise van medisch apparatuur, instrumenten, verbandmiddelen, disposables, verbruiksartikelen, veiligheidsartikelen en brandwondenverzorging bent u bij ons op de juiste plek!

Direct contact

Einsteinstraat 5
2181 AA Hillegom

Tel: +31 252 533256
Mail: klantenservice@arvem.nl
web: www.arvem.nl

BTW : NL821995704B01
KvK : 27371171