Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Ultramax SinusUltra

989,00 Excl. B.T.W

Artikelnummer: 290000 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

UltraMax SinusUltra:

UltraMax SinusUltra is een draadloos echografie apparaat met een A-stand OLED display. SinusUltra maakt de diagnose van sinusitis gemakkelijker en efficiënter dan het ooit is geweest. De user interface begeleidt de gebruiker door aan te geven van de huidige vaststelling tijdens het onderzoek met woorden lucht-, vloeistof- of CYSTE gepresenteerd op het display dienovereenkomstig.

OLED-display

OLED is een afkorting die staat voor ‘Organic Light Emitting Diode’, een techniek die gebruikt wordt in beeldschermen.  Een OLED display is een beeldscherm dat gebruik maakt van een organisch materiaal dat licht uit kan stralen. Iedere pixel van het beeldscherm bevat dit organische materiaal en kan dus licht uitstralen.

Echografie

Een van de manieren om in het menselijk lichaam te kijken is echografie. Ofwel terugkaatsing van ultrageluid. Om een deel van het menselijk lichaam in kaart te brengen, wordt terugkaatsing van ultrageluid gebruikt. Op het beeldscherm is vervolgens een doorsnede te zien.

 

Belangrijke eigenschappen:
* Heldere en nauwkeurige OLED display
* Leerzaam gebruikersinterface voor nauwkeuriger onderzoek
* Vier geheugensleuven: twee voor maxillaire en twee voor frontale sinussen
* Draadloze gegevensoverdracht mogelijkheid naar PC

 

Snel

Geen voorbereidingen nodig zijn om het apparaat te gebruiken of voor het uitvoeren van het onderzoek. Het apparaat wordt aangezet en is in enkele seconden klaar voor het onderzoek. Het onderzoek zelf neemt weinig tijd in beslag, omdat er geen tijdrovende voorbereidingen met de patiënt noodzakelijk zijn. Gemiddelde van het onderzoek per sinus is 15-45 seconden. Omdat het apparaat draadloos is kan het onderzoek worden uitgevoerd op elke locatie waar de arts aanwezig is.

 

Veilig

De Ultramax is veilig voor zowel de arts als patiënt. Het onderzoek is niet invasief en pijnloos. Het is ook geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en voor zwangere vrouwen. Aangezien het apparaat geen schadelijke straling afgeeft, wordt het met name aanbevolen om echografie te gebruiken bij herhaalde vervolgonderzoeken.

 

Effectief

De onderzoeksmethode is effectief en accuraat bewezen door tal van wetenschappelijke studies.

Door echografisch onderzoek  met behulp van een apparaat zoals de Ultramax wordt er direct een duidelijke diagnose gesteld en wordt het gebruik van antibiotica aanzienlijk vermindert.  UltraMax apparaten hebben een betrouwbaarheid van 80-90% in vergelijking met overige onderzoeksmethoden.

Extra informatie

Type

Media

Downloads

Sinusultra_attributes

SinusUltra_Brochure_A4_WEB_ENG

SinusUltra_Brochure_Trifold_ENG

Academic_research_overview_Entlab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultramax SinusUltra” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Over Arvem

Arvem, totaalleverancier van beroepsgerelateerde producten voor de vrijwillige en professionele hulpverleners. Door onze jarenlange ervaring en expertise van medisch apparatuur, instrumenten, verbandmiddelen, disposables, verbruiksartikelen, veiligheidsartikelen en brandwondenverzorging bent u bij ons op de juiste plek!

Direct contact

Einsteinstraat 5
2181 AA Hillegom

Tel: +31 252 533256
Mail: klantenservice@arvem.nl
web: www.arvem.nl

BTW : NL821995704B01
KvK : 27371171