Toon prijs incl. B.T.W.Toon prijs excl. B.T.W.
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Ambu baby reanimatiepop

420,00 Excl. B.T.W

Artikelnummer: AM256001000 Categorieën: , ,

Beschrijving

De reanimatiepop Ambu Baby maakt het oefenen mogelijk van reanimatie en beademing van een baby tot de leeftijd van één jaar.
Het reanimeren van een baby dient anders uitgevoerd dan bij een volwassen persoon en door het levensechte uiterlijk van de Ambu Baby kan deze reanimatietechniek  op een juiste wijze worden aangeleerd.

  • Hygiënisch: Zoals bij de andere Ambu reanimatie oefenpoppen, bezit ook de Baby Ambu het hygiënische systeem dat kruisinfectie te voorkomen
    Gedurende cursussen hebben leerlingen/cursisten ieder een eigen baby gezichtsmasker van de Baby reanimatiepop en een eigen disposable luchtzakje.
    Deze gelaatsmaskers kunnen na de training eenvoudig  gereinigd worden echter de luchtzakjes dienen na gebruik te worden weggegooid.
  • Beademing: Het beademen van de Ambu Baby reanimatiepop is uitermate realistisch waarbij het door de neus uitademen te zien alsmede te horen is. Het hoofdje van de Baby reanimatie oefenpop kan worden gedraaid en gestrekt echter opent de luchtweg alleen als het hoofdje zich in de juiste positie bevind. Tevens is bij deze Ambu baby reanimatiepop een visuele controle van het opblazen van de maag mogelijk.
  • Simulatie: Door middel van een uit en aan schuifknop kan de instructeur een obstructie van de luchtweg simuleren.  Dit maakt het trainen met de Ambu Baby nog realistischer. De

 

De reanimatiepop Ambu Baby wordt standaard geleverd met:
  • -5 stuks gezichtsmaskers
  • -10 stuks luchtzakjes
  • -Transporttas

Extra informatie

Merk

Type

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ambu baby reanimatiepop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Over Arvem

Arvem, totaalleverancier van beroepsgerelateerde producten voor de vrijwillige en professionele hulpverleners. Door onze jarenlange ervaring en expertise van medisch apparatuur, instrumenten, verbandmiddelen, disposables, verbruiksartikelen, veiligheidsartikelen en brandwondenverzorging bent u bij ons op de juiste plek!

Direct contact

Einsteinstraat 5
2181 AA Hillegom

Tel: +31 252 533256
Mail: klantenservice@arvem.nl
web: www.arvem.nl

BTW : NL821995704B01
KvK : 27371171