Toon prijs incl. B.T.W.Toon prijs excl. B.T.W.
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Reanimatiepop AmbuMan Wireless, Next Generation.

vanaf 2.550,00 Excl. B.T.W

besteleenheid: stuk

2.550,00 Excl. B.T.W
Categorieën: ,

Beschrijving

Reanimatiepop AmbuMan Wireless, Next Generation.
  • De Wireless AmbuMan is geschikt voor training aan:
  • -Bedrijfshulpverlening
  • -EHBO maar ook voor trainingen in de
  • -Gezondheidszorgj
  • -Brandweer
  • -Politie.

 

Net als zijn voorganger bevat de Wireless AmbuMan geen kabels en draden. Zodat er op realistische wijze geoefend kan worden met het reanimeren.
Tevens biedt deze reanimatiepop het bekende hygiënische systeem van Ambu wat niet alleen kruisbesmetting voorkomt maar er ook zorgt voor realistische luchtweg weerstand zodat tevens het beademen uitstekend kan worden getraind.

Het meeste verschil zit in het besturingssysteem. Deze AmbuMan Wireless is voorzien  nieuwe Wireless technologie: de Ambu Mannekin Management Module. Deze kan worden gebruikt zonder dat er extra software geïnstalleerd moet te worden.

De module zorgt niet alleen voor draadloos gebruik maar ook voor de monitoring tijdens trainingen / cursussen. Hierbij wordt verschillende informatie en data van de cursisten bewaart in het centrale menu van de betreffende module. Alle gegevens zoals : compressie diepte, handpositie, beademingsvolume en maaginflatie.

Het Mannekin Management systeem beschikt daarnaast over een onbeperkt aantal realistische scenario’s waarmee geoefend kan worden. En dankzij een “vrij onderwijs” module is het zelfs mogelijk om uw eigen scenario’s te creëren.
Deze Ambu Man Wireless van de next generation, maakt het ook mogelijk cursisten individueel te beoordelen tijdens een groepstraining of cursus.

Per reanimatie oefenpop kunnen de prestaties van verschillende cursisten (max 4) worden bijgehouden, waardoor vervolgens gericht feedback kan worden gegeven. Dit gegeven maakt het geven van cursussen nog efficiënter.
Het is mogelijk om 6 oefenpoppen tegelijk te monitoren vanuit het controle menu van de Management Mannekin module. Hierdoor kunnen dus 24 cursisten tegelijk worden gemonitord  en tevens van individuele resultaten worden voorzien.
Dat Ambu met de tijd mee is gegaan blijkt dat met deze oefenpop nog extra mogelijk zijn door er voor te zorgen dat de Ambu Mannekin Management Module compatibel is met PC, Tablet en Smartphone. Verbinding kan worden gemaakt via WiFi of NFC.
Net als bij haar voorgangers kunt u deze AmbuMan ook verkrijgen met armen en/of benen, waarmee de reanimatiepop levensechte maten van een volwassen persoon aanneemt.

De reanimatiepop AmbuMan Wireless wordt geleverd met:
  • -5 stuks Ambu gezichtshuiden
  • -100 stuks disposable luchtzakjes

Extra informatie

Merk

Type

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reanimatiepop AmbuMan Wireless, Next Generation.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Over Arvem

Arvem, totaalleverancier van beroepsgerelateerde producten voor de vrijwillige en professionele hulpverleners. Door onze jarenlange ervaring en expertise van medisch apparatuur, instrumenten, verbandmiddelen, disposables, verbruiksartikelen, veiligheidsartikelen en brandwondenverzorging bent u bij ons op de juiste plek!

Direct contact

Einsteinstraat 5
2181 AA Hillegom

Tel: +31 252 533256
Mail: klantenservice@arvem.nl
web: www.arvem.nl

BTW : NL821995704B01
KvK : 27371171