Toont alle 5 resultaten

Arvem biedt een breed pakket AED’s en defibrillatoren aan met de daarbij behorende defibrillatoren accessoires. Bijna alle merken zijn leverbaar o.a. Lifepak , Philips, Defibtech, Heartsine Samaritan, Zoll, Cardiac Science. Tevens zijn alle accessoires en toebehoren leverbaar zoals kasten, electroden, batterijen en trainingstoestellen. Tevens kunnen wij u onderhoud op uw apparatuur aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@arvem.nl of 0252-533256

471,90 incl. btw
316,10 incl. btw

AED's & Defibrillatoren

Defibtech Lifeline AED Trainer View

707,85 incl. btw
477,95 incl. btw
95,59 incl. btw

AED

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbaar medisch apparaat dat wordt gebruikt om een persoon met een hartstilstand te behandelen. Het apparaat is ontworpen om automatisch te detecteren of iemand een schok nodig heeft en kan indien nodig een elektrische schok toedienen om het hart weer op gang te brengen. Een AED is doorgaans uitgerust met elektroden die op de borstkas van de persoon worden geplaatst. Het apparaat analyseert vervolgens het hartritme om te bepalen of er een schok nodig is. Als een schok nodig is, zal het apparaat de gebruiker instrueren om iedereen die in de buurt is te waarschuwen om uit de buurt te blijven van de persoon, voordat het apparaat de schok toedient. AED's zijn vaak te vinden op openbare plaatsen zoals luchthavens, treinstations, winkelcentra en sportfaciliteiten. Het gebruik van AED's kan levens redden bij een hartstilstand, omdat het toedienen van een elektrische schok het hart kan helpen om weer normaal te gaan kloppen.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Tussenvoegsel:
    Achternaam:
*  reCAPTCHA code: