Toont alle 9 resultaten

Een goede hygiëne is zeer belangrijk daarom heeft Arvem producten die u helpen bij het onderhouden van de hygiëne in uw praktijk. Arvem bied verschillende soorten producten aan die helpen bij de hygiëne zoals luchtreinigers en desinfectie middelen. Desinfectie middel is een oplossing gebaseerd op een laag percentage alcohol. een uitstekende oplossing voor snelle desinfectie van niet-invasieve medische hulpmiddelen en andere oppervlakken.


Oppervlaktereiniging

Oppervlaktereiniging is een van de belangrijkste manieren om de hygiëne en gezondheid te bevorderen. Het is belangrijk om het oppervlakte van ruimtes en objecten te reinigen om bacteriën, virussen en andere schadelijke stoffen te verwijderen.

Luchtreinigers

Een luchtreiniger voorkomt de verspreiding van infectieziekten via de lucht in de ruimte. De lucht wordt naar het interieur van de cilindrische, wit gepoedercoate aluminium behuizing geleid, waar het wordt bestraald door een speciale buislamp met geoptimaliseerd UVC licht. Door deze manier van werken beschadigt het DNA of RNA van schimmels, bacteriën en virussen en maakt deze pathogenen onschadelijk voor 99,99%. De ZAPP luchtreinigers kunnen overall worden geplaatst. Bijvoorbeeld op tafels, kasten, planken of op de vloer worden geplaatst. Optioneel kunnen ze tevens gemonteerd worden aan de muur. Stroom wordt geleverd door middel van een netsnoer via een standaard Schuko stopcontact. Tijdens gebruik is de aanwezigheid van mensen of huisdieren zonder gevaar mogelijk, daar de UV-straling beperkt blijft tot de binnenkant van de behuizing.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.