Toont alle 2 resultaten

Wonddesinfectie is een belangrijk onderdeel van de verzorging van de wond en zorgt ervoor dat er geen infectie ontstaat. Hiervoor hebben wij verschillende opties voor het desinfecteren van de wond zoals bijvoorbeeld wondspray en wondzalf van Hansaplast, zodat u de beste optie voor uw wond kan toepassen.

Wonddesinfectie

Betadine zalf

6,168,45 incl. btw

Wonddesinfectie

Hansaplast wondzalf tube

7,848,67 incl. btw

Wonddesinfectie

Wonddesinfectie is de eerste categorie in dit rijte, de andere twee zijn: Wondspray en Wondzalf, daar zo meer over! in deze categorie kunt u alle producten die verkrijgbaar zijn onder het onderwerp wonddesinfectie zien. dit is soms erg handig maar als u de specifieke producten onder wondspray en wondzalf wilt zien dan kunt u onder die categorieën die producten vinden!

Wondspray

Wondspray is een van de categorieën onder het onderwerp Wonddesinfectie. U kunt hier twee verschillende wondspray vinden, één voor dieren en de ander voor mensen. De wondspray zorgt voor ontsmettende wondreiniging en heeft een effectieve bescherming tegen infecties, u kunt de spray gebruiken bij kleine acute wonden zoals schaafwonden en meer.

Wondzalf

Wondzalf wordt gebruikt ter ondersteuning en bevordering van het natuurlijke genezingsproces van bijvoorbeeld schaafwonden, snijwonden of krassen. Het wordt aangeraden om de wond alsnog te bedekken met een steriele pleister na dat u de zalf heeft aangebracht. U kunt dan wel om de zoveel tijd de pleister vervangen en de zalf opnieuw aanbrengen.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.