Toont alle 20 resultaten

CRINGS

CRINGS kleding is een top product van Nederlandse makelij. Alleen de beste materialen worden gebruikt. CRINGS kleding wordt geproduceerd naar de Nederlandse en Europese standaard. Hulpverleners werken vaak onder moeilijke omstandigheden waardoor er hoge eisen gesteld worden aan hun kleding.

Het moet comfortabel zitten, inzetbaar zijn bij winter- en zomertemperaturen, meerdere functionaliteiten hebben en natuurlijk bijdragen aan de veiligheid van de gebruiker. CRINGS kleding is hierop een prima passend antwoord. CRINGS-kleding kenmerkt zich door hoge kwalificaties; comfortabel, kwalitatief hoogwaardig en het voldoet volledig aan de Europese normen (EN 471 en EN 343).

49,8559,29 incl. btw
56,87 incl. btw
158,51176,66 incl. btw
37,3953,24 incl. btw
50,8261,71 incl. btw
68,9782,89 incl. btw
135,52164,56 incl. btw
160,93 incl. btw
233,53 incl. btw
140,36 incl. btw
140,36 incl. btw
140,36 incl. btw

EHBO kleding

EHBO kleding en veiligheidskleding zijn belangrijke onderdelen van de uitrusting voor professionals die werken in omgevingen waar risico’s op letsel aanwezig zijn. De EHBO-kleding van CRINGS is exclusief voor ons ontworpen en speciaal geschikt voor de Eerste Hulpverleners.

EHBO kleding moet aan verschillende criteria voldoen

EHBO-kleding is vaak voorzien van opvallende kleuren, zoals neongroen of -geel, en reflecterende strepen. Dit zorgt ervoor dat de hulpverlener gemakkelijk te herkennen is in een menigte of in situaties met beperkt zicht. Deze kleding bevat vaak meerdere zakken voor het opbergen van EHBO-materialen zoals verbanden, handschoenen en kleine medische instrumenten. Dit zorgt ervoor dat de hulpverlener snel en efficiënt kan handelen. EHBO-kleding moet comfortabel en flexibel zijn, zodat de hulpverlener zich vrij kan bewegen en reageren op verschillende noodsituaties.

Veiligheidskleding

Veiligheidskleding daarentegen, is ontworpen om de drager te beschermen tegen specifieke risico’s in hun werkomgeving. Dit kan variëren van brandvertragende kleding tot kleding die beschermt tegen chemische spatten.

Optimale zichtbaarheid

Hoge zichtbaarheidskleding, zoals werkjassen en andere veiligheidskleding verhogen de zichtbaarheid van je medewerkers aanzienlijk. Alle hoge zichtbaarheidskleding die CRINGS / Arvem in het assortiment heeft, voldoet dan ook aan de Europese norm NEN-EN-ISO 20471. Een veilig idee!

De voordelen van CRINGS EHBO en veiligheids werkkleding

  • stoffen die hoge kleurechtheden hebben en nagenoeg niet krimpen
  • reflectiemateriaal dat zijn reflecterende waarde houdt, ook na vele wasbeurten
  • ritsen, knopen en drukknopen die goed bestand zijn tegen wassen en drogen
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.