Enig resultaat

Arvem heeft een ruim aanbod van teststrips alsmede laboratoriumartikelen. Het pakket bestaat o.a. uit een ruim assortiment teststrips o.a. glucosestrips, urinetesten, trombosetesten, hemoglobinemeters, zwangerschapstesten, Hb testen, cholestech testen, drugtesten alsmede
Bekende merken zoals Becton Dickinson, Hemocue, Abbott, Bayer, Roche, Siemens.
In onze shop treft u een klein deel aan van ons pakket. Indien u niet vind wat u zoekt neem dan contact met ons op: klantenservice@arvem.nl of 0252-533256

157,30 incl. btw

Glucosetest

Glucosetesten zijn teststrips die gebruikt worden om het glucosegehalte in bloed of urine te meten. Ze worden meestal gebruikt om diabetes te diagnosticeren en te beheren. Deze teststrips kunnen worden gekocht bij apotheken, drogisterijen en online.

Urinetest

Urinetestenzijn een veel voorkomende manier om verschillende aandoeningen te diagnosticeren. Ze kunnen worden gebruikt om een ​​reeks aandoeningen te detecteren, zoals urineweginfecties, nieraandoeningen en andere aandoeningen.

Hemoglobinemeter

Hemoglobinemeters zijn medische apparaten die worden gebruikt om de hoeveelheid hemoglobine in het bloed te meten. Hemoglobine is een eiwit dat in rode bloedcellen voorkomt en het is belangrijk voor het transporteren van zuurstof. De meters meten de hoeveelheid hemoglobine in de rode bloedcellen.

Hb test

Hb testen zijn testen die worden gebruikt om de hoeveelheid hemoglobine in het bloed te meten. Hemoglobine is een eiwit dat in rode bloedcellen voorkomt en is belangrijk voor het transporteren van zuurstof. Deze testen meten de hoeveelheid hemoglobine in het bloed.

Cholesterol Test

Cholesterol testen meten het cholesterolgehalte in het bloed. Cholesterol is een vetachtig stof die in het bloed circuleert en die wordt gebruikt om verschillende processen in het lichaam te ondersteunen. Cholesterol testen worden gebruikt om te bepalen of iemand een hoger risico heeft op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

Drugstest

Drugstesten zijn testen die worden gebruikt om te detecteren of iemand drugs gebruikt. De testen meten de hoeveelheid drugs in het systeem en kunnen worden gebruikt om het gebruik van drugs te beoordelen.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.