Toont alle 2 resultaten

Coaguleren
Coaguleren is een techniek waarbij goedaardige huidoneffenheden worden verwijderd door middel van hitte. Dit wordt gedaan met behulp van een naaldje en elektrische geleiding.

238,37238,54 incl. btw

Huidoneffenheden verwijderen

Het assortiment coagulatie van Arvem bestaat uit apparatuur. o.a.: Cauterset en het coagulatie apparatuur van het merk Alsatom.

Wat is coaguleren?

Coaguleren is een techniek die wordt gebruikt om goedaardige huidoneffenheden te verwijderen door middel van het toepassen van hitte. Hierbij wordt een naaldje gebruikt dat is voorzien van elektrische geleiding.

Waar coaguleren voor wordt gebruikt

Coaguleren wordt voornamelijk gebruikt voor het verwijderen van kleine, goedaardige huidoneffenheden, zoals verkleuringen, fijne lijntjes, vlekjes, acne littekens, pigmentvlekken en andere huidverkleuringen.

Voordelen van het gebruik van coaguleren

Het gebruik van coaguleren heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een zeer effectieve techniek waarmee huidoneffenheden meteen worden verwijderd. Daarnaast is het een snelle en relatief pijnloze techniek. Bovendien kan de behandeling worden uitgevoerd bij alle huidtypes.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.