Toont alle 15 resultaten

Desinfecterende middelen

Desinfecterende middelen kunnen worden gebruikt om voorwerpen, oppervlakken of handen te ontsmetten. Zo zijn er bijvoorbeeld desinfecterende handgels, die handen effectief reinigen, zonder gebruik van water of zeep. De producten bevatten vaak een hoog percentage alcohol om zo goed mogelijk te desinfecteren.


Wond desinfecteren

Het assortiment desinfectiemiddel van Arvem bestaat uit diverse type desinfectie waaronder handdesinfectie, oppervlaktedesinfectie, desinfectiedoekjes en toebehoren. De ontsmettingsmiddelen die u in deze categorie vind zijn snel leverbaar.

Handdesinfectie

Handdesinfectie is een vorm van desinfectie waarmee de bacteriën die op de handen aanwezig zijn worden gedood. Handdesinfectie wordt vaak gebruikt in de gezondheidszorg, maar ook in het dagelijks leven als er geen water en zeep beschikbaar is. Handdesinfectie wordt meestal gedaan met behulp van een desinfecterende handgel met een hoog percentage alcohol.

Oppervlaktedesinfectie

Oppervlaktedesinfectie is een vorm van desinfectie waarmee de bacteriën die op oppervlakken aanwezig zijn, worden gedood. Oppervlaktedesinfectie wordt vaak gebruikt in de gezondheidszorg, maar ook in het dagelijks leven om oppervlakken te desinfecteren. Oppervlaktedesinfectie wordt meestal gedaan met behulp van een desinfecterend middel dat speciaal voor oppervlakten is ontwikkeld.

Desinfectiedoekjes

Desinfectiedoekjes zijn doekjes waarmee oppervlakken, zoals tafels, kranen en deuren, kunnen worden ontsmet. De doekjes zijn doordrenkt met een desinfecterend middel dat effectief de bacteriën die op de oppervlakken aanwezig zijn, doodt. Desinfectiedoekjes zijn ideaal voor het schoonmaken van oppervlakken waar geen water of zeep beschikbaar is.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.