Toont alle 19 resultaten

Pincetten. Bij Arvem treft u een uitgebreid assortiment aan pincetten. Deze zijn leverbaar in verschillende types en kwaliteiten. In het pakket treft u anatomische pincetten, splinterpincetten en chirurgische pincetten. Alle instrumenten zijn in 3 kwaliteiten leverbaar: poli-kwaliteit, OK-kwaliteit en afdeling-kwaliteit.

Instrumentarium

Chirurgisch pincet 13 cm

7,87 incl. btw

Instrumentarium

Epileerpincet

1,215,05 incl. btw
4,90 incl. btw
32,22 incl. btw

Instrumentarium

Oogmagneet met loep

26,56 incl. btw
3,935,84 incl. btw
1,804,44 incl. btw
3,3313,92 incl. btw
1,612,21 incl. btw
3,7314,12 incl. btw
4,336,- incl. btw
4,336,15 incl. btw

Instrumentarium

Pincet met loep

11,23 incl. btw
14,14 incl. btw
2,6613,43 incl. btw
5,76 incl. btw
5,61 incl. btw
3,03 incl. btw

Anatomische pincetten

Anatomische pincetten worden gebruikt voor operaties en voor het manipuleren van organische materialen tijdens anatomische onderzoeken. Ze hebben twee dunne, gebogen punten en een smalle greep. De pincetten worden gebruikt om kleine stukjes weefsel of ander materiaal te verplaatsen, te verwijderen of te verzamelen.

Chirurgische pincetten

Chirurgische pincetten worden gebruikt bij medische operaties. Ze zijn ontworpen met een lange steel met een dunne, gebogen punt aan het uiteinde. Deze pincetten worden gebruikt om weefsel te verplaatsen, te verwijderen of te verzamelen. Ze zijn vaak voorzien van een anti-slipgreep, wat ze gemakkelijk te hanteren maakt.

Kunststof pincetten

Kunststof pincetten worden gebruikt voor het verplaatsen of verzamelen van kleine stukjes materiaal, zoals het verzamelen van kleine stukjes textiel of het verplaatsen van kleine voorwerpen. Ze hebben een smalle, gebogen punt en een stevige, rubberen-vinyl greep.

Loep pincetten

Loep pincetten zijn een soort pincetten die worden gebruikt voor precisiewerk. Ze hebben een smalle, gebogen punt en een lange steel met een vergrootglas aan het uiteinde. Door het vergrootglas kunnen kleine objecten gemakkelijker worden gezien.

Splinter pincetten

Splinter pincetten zijn een speciale soort pincetten die worden gebruikt om splinters of kleine stukjes materiaal uit de huid te verwijderen. Ze hebben twee punten die net zo smal zijn als een naald, waardoor ze diep in de huid kunnen gaan om de splinter of het materiaal te verwijderen.

Teek pincetten

Teek pincetten zijn een speciale soort pincetten die worden gebruikt om teken uit de huid te verwijderen. Ze hebben twee dunne, gebogen punten die de teek stevig vasthouden, waardoor de teek veilig kan worden verwijderd zonder dat er schade wordt aangericht.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.