Toont alle 16 resultaten

Arvem biedt een uitgebreid pakket aan BHV materialen aan. Het pakket omvat o.a. brancards, Evacuatiematerialen, AED´s, verbandkoffers en tassen, pleistermaterialen, verbandkasten, BHV kasten etc. Alles voor uw BHV organisatie treft u aan in onze shop. Heeft u vragen of kunt u een product niet vinden neem dan contact met ons op


Brancards

Brancards zijn een essentieel onderdeel van BHV materiaal. Ze zijn ontworpen om gewonden of zieken te vervoeren, zodat zij hun locatie kunnen veranderen zonder verdere schade te veroorzaken. Brancards kunnen worden gebruikt om personen te vervoeren naar een veilige plaats of een medisch centrum.

Evacuatiematerialen

Evacuatiematerialen zijn een belangrijk onderdeel van BHV materiaal. Ze helpen bij het evacueren van personen uit gevaarlijke of onveilige omgevingen.

AED's

AED's (automatische externe defibrillators) zijn een belangrijk onderdeel van BHV materiaal. Ze worden gebruikt om het hartritme van een persoon te normaliseren bij een hartstilstand. AED's zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen levens redden door het verlenen van eerste hulp.

Verbandkoffers en tassen

Verbandkoffers en tassen zijn een essentieel onderdeel van BHV materiaal. Ze zijn ontworpen om verband en medische materialen te vervoeren, zodat ze gemakkelijk bij de hand zijn als er een medische noodsituatie ontstaat.

Pleistermaterialen

Pleistermaterialen worden gebruikt voor het desinfecteren en afdekken van wonden. Bij Arvem kan men pleistermaterialen zoals pleisters, verbandgaas, kompressen, wondkompressen en fixatiepleisters bestellen.

BHV kasten

BHV kasten bevatten eerste hulpmiddelen die ingezet kunnen worden bij brand, ongevallen en andere noodgevallen. Deze kasten bevatten middelen zoals brandblussers, verbandmiddelen en andere eerste hulp materialen. Ze worden vaak gebruikt op bedrijven en andere openbare plaatsen die een veiligheidsrisico kunnen hebben. Deze kasten helpen bij het beschermen van personeel en bezoekers in noodgevallen.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.