Toont alle 13 resultaten

Arvem B.V heeft een ruim aanbod van diagnose, meet en weeg apparatuur. Naast een breed pakket aan bloeddrukmeters, thermometers, saturatiemeters, oorthermometers, weegschalen etc. van o.a. de merken Omron, Riester, WelchAllyn, Seca etc. Treft u niet aan wat u vond neem dan contact met ons op.

Corona preventie

Infrarood Thermometer

72,- incl. btw
129,47 incl. btw
393,25 incl. btw
87,12 incl. btw
106,24 incl. btw
38,6639,33 incl. btw
32,1634,73 incl. btw
5,0871,39 incl. btw
180,29 incl. btw

Bloeddrukmeter

Een bloeddrukmeter is een apparaat dat wordt gebruikt om de bloeddruk van een persoon te meten. Het werkt door het bloed dat door de bloedvaten stroomt, te verdelen in een categorieën hoge druk en lage druk. Bloeddrukmeters kunnen worden gebruikt door artsen en patiënten thuis om bloeddrukwaarden te controleren.

Thermometer

Een thermometer is een apparaat dat wordt gebruikt om de temperatuur te meten. Er zijn verschillende soorten thermometers, waaronder elektronische, glas, infrarood, kwik en digitale thermometers. Thermometers worden gebruikt om de lichaamstemperatuur te meten, maar ook om de temperatuur van een ruimte, zee of lucht te meten.

Saturatiemeter

Een saturatiemeter is een apparaat dat wordt gebruikt om de saturatie van zuurstof in het bloed te meten. Het meet de hoeveelheid zuurstof die in het bloed aanwezig is, meestal vanuit het vingertopje of de oorschelp. Het is een veel gebruikt apparaat in het medische veld, omdat het artsen helpt om te bepalen of een patiënt genoeg zuurstof heeft.

Oorthermometer

Een oorthermometer is een apparaat dat wordt gebruikt om de temperatuur van het oor te meten. De temperatuur wordt gemeten door de thermometer in het oor te plaatsen, waarna het apparaat de temperatuur meet. Oorthermometers zijn een snelle en nauwkeurige manier om de temperatuur van een persoon te meten en worden vaak gebruikt bij kinderen.

Weegschaal

Een weegschaal is een apparaat dat wordt gebruikt om gewicht te meten. De meeste weegschalen gebruiken elektronische sensoren om het gewicht te meten, maar er zijn ook andere soorten, zoals analoge weegschalen. Weegschalen kunnen worden gebruikt om het gewicht van personen en producten te meten.

Stethoscoop

Een stethoscoop is een instrument dat wordt gebruikt om het hart, de longen en de darmen van een patiënt te beluisteren (ook wel auscultatie genoemd) en te beoordelen. Onze stethoscopen variëren van klassieke stethoscopen voor de huisartsenpraktijk, tot gespecialiseerde stethoscopen.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.