Toont alle 10 resultaten

SOLACE

Solace Suncare-producten zorgt voor de effectieve bescherming van blootstelling aan de zon. Tot de SPF50 bevat het niet-irriterende Solace Sunscreen-assortiment zowel UVA- als UVB-bescherming om maximale bescherming tegen de schadelijke zonnestralen te garanderen.

6,59 incl. btw
8,18 incl. btw
8,18 incl. btw
1,75 incl. btw
42,35 incl. btw

Essentiële zonnetips om je huid te beschermen

  • Blijf in de schaduw
  • Draag kleding met een hoge ultraviolet beschermingsfactor
  • Drink voldoende water en vermijdt warmte uitputting
  • Draag zonnebrandmiddel onder make-up
  • Kies de juiste zonnebrandcrème en gebruik deze op de juiste manier

Zonnebrandcrème smeren

Als je buiten bent, breng je zonnebrandcrème aan, zelfs als je in de schaduw bent. UV-stralen weerkaatsen van de meeste oppervlakken (inclusief zand en gras!). Gebruik een zonnebrandmiddel met een SPF van ten minste 30 en breng dit opnieuw aan als je in water bent geweest (zelfs waterbestendige zonnebrandcrème kan er afgaan in het water).

Wij raden Solace Sunscreen Lotion ten zeerste aan. Deze zonnebrandcrème zorgt voor de effectieve bescherming van blootstelling aan de zon. de crème irriteert niet en beschermt de huid tegen de schadelijke UVA- en UVB-zonnestralen. Het is water en zweet bestendig, zorgt voor maximale bescherming bij sport- en buitenactiviteiten en is geschikt voor de gevoelige (baby)huid.

Effectieve behandeling van zonnebrand

Wanneer je je zonnebrand begint te voelen, moet je onmiddellijk uit de zon komen en veel water drinken om uitdroging te voorkomen – zonnebrand trekt namelijk vloeistof naar het huidoppervlak.

Symptomen van zonnebrand zijn, de huid die heet is om aan te raken en pijnlijk aanvoelt / tintelt. In ernstigere gevallen kunnen ook blisters op de huid voorkomen.

Solace Aftersun geeft tijdelijk verlichting ná blootstelling aan de zon. Het koelt en kalmeert de verbrande huid. Let op: Dit product beschermt de huid niet tegen blootstelling aan de zon!

Burnshield brandwondenverzorging geeft onmiddellijke verlichting aan de zon verbrande huid. Het assortiment bestaat uit hydrogels en verbanden voor beide voorkeuren.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.