Toont alle 17 resultaten

Er is onduidelijkheid over de verplichting van het hebben van een verbandkoffer(s) in bedrijven. In het verleden was er in het kader van de arbeidsinspectie een wet welke aangaf dat, afhankelijk van het aantal werknemers in het bedrijf, een A of een B koffer(s) wettelijk verplicht was. Deze wet is vervallen en er zijn momenteel geen wettelijke bepalingen voor het hebben van een verbandkoffer(s) in een bedrijf.

Wel stelt de wet dat elk bedrijf volgens de ARBO wet verplicht is voldoende middelen ter beschikking te hebben voor het verlenen van eerste hulp bij een ongeval in een bedrijf. Er zijn een aantal organisaties, zoals o.a. het Oranje Kruis, welke aanbevelingen doen voor de inhouden van verbandkoffers en tassen echter dit is een algemene richtlijn en geen wettelijke bepaling.

Ons advies is om een risico inventarisatie te maken en een verbandkoffer(s) aan te schaffen welke voldoet aan het risico binnen uw organisatie.

Heeft u vragen m.b.t. de aanschaf van een verbandkoffer of een verbandtas dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Mail: klantenservice@arvem.nl of 0252-533256

88,33 incl. btw

Verbandkoffers & tassen

Ampullarium 3 laags voor 44 ampullen

41,14 incl. btw

Verbandkoffers & tassen

Beentas zonder inhoud

47,19 incl. btw

AED's & Defibrillatoren

BHV rugtas leeg met opdruk model PSF

88,33 incl. btw
88,33 incl. btw

Verbandkoffers & tassen

BHV verbandtasje met basis inhoud

33,88 incl. btw
88,33 incl. btw
Uitverkocht

Verbandkoffers & tassen

Heltiq Eerste Hulp Kit

8,18 incl. btw

Verbandkoffers & tassen

Heupverbandtasje leeg

9,98 incl. btw
78,48 incl. btw
240,79 incl. btw

BHV en EHBO

Reis verbandtasje

20,90 incl. btw

Verbandkoffers & tassen

Rugtas leeg zonder opdruk model PSF

88,33 incl. btw
130,68 incl. btw
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Tussenvoegsel:
    Achternaam:
*  reCAPTCHA code: