Uitgelichte producten

EHBO BHV rugtas met inhoud en opdruk

 Veelzijdige EHBO rugtas voor elke professionele hulpverlener.

Defibtech Lifeline AED (halfautomaat)

Uiterst duurzame en betrouwbare AED van Defibtech.

Eilandpleister RUDAVLIES steriel

Steriele eilandpleister, welke niet hecht aan de wond en een groot absorbtievermogen heeft.

Producten per categorie

EHBO KLEDING

Top kwaliteit EHBO kleding van het merk Crings.

 

REANIMATIE & BEADEMING

Alles om een reanimatie zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Over BHV & EHBO

Het uitgebreide assortiment verbandmiddelen, kleding, reanimatie en oefen materiaal van Arvem beslaat een groot deel voor de doelgroep EHBO en BHV. Om een duidelijker overzicht te geven hebben we een pagina speciaal gecreëerd waar de (professionele) hulpverleners en opleiders zich in zullen herkennen. Om aan de hoge kwalitatieve eisen te voldoen zijn wij importeur geworden van onder meer AMBU, BURNSHIELD, NOBA en CRINGS. Hierdoor is een compleet pakket snel leverbaar.

Het AMBU pakket bestaat o.a. uit diverse reanimatiepoppen, luchtwegen, pocketmasks, immobilisatiemateriaal, beademingsbalonnen en laryngoscopen.

Arvem heeft een eigen productie EHBO kleding van het merk Crings. U kunt bij ons terecht voor een volledige kledinglijn van polo shirts, werkhemden, polosweaters, broeken, jassen, softshelljacks en zelfs accessoires zoals mutsen, sjaals, caps en handschoenen. Dit allemaal in dezelfde kleurstelling en voorzien van striping. Om de hoge kwaliteit te waarborgen bevestigen wij zelf de EHBO en BHV logo’s op de werkkleding.

Het verbandmiddelenpakket van Noba is een no brainer voor elke hulpverlener. De kwaliteitsgarantie die aan Noba verbonden zit wordt getoetst met Duitse normeringen ook wel DIN- normering genoemd. Arvem heeft op deze pagina een aantal verbandmiddelen uitgelicht die hulpverleners veel gebruiken zoals zwachtels, gazen, windsels, watten, pleisters en tapes,

Een situatie waardoor een brandwond ontstaat komt vaker voor dan gedacht. Hiervoor heeft Burnshield een productlijn ontwikkeld die elke plek op het lichaam kan koelen. Door de hydrogel, een watergel met teatree olie op de open wond aan te brengen zorgt u ervoor dat de hitte snel de brandwond verlaat. De brandwondproducten variëren van kompressen, doeken, hydrogel flacons en zelfs zonnebrand.