Toont alle 2 resultaten

Arvem B.V. biedt een uitgebreid pakket ven het merk Gloria brandblussers aan.  Gloria is de grootste fabrikant van brandblussers in Europa. Gloria biedt een uitgebreid programma voor draagbare brandblussers. Speciale toepassingen voor object beveiligingen en brandweer voertuigen zijn in het Gloria programma verkrijgbaar. Op het gebied van brandveiligheid heeft Gloria door jaren lange ervaring veel vakkennis opgebouwd. De Gloria brandblussers bieden u hierdoor 100% zekerheid en prijsgarantie. Door de voortdurende ontwikkeling van de brandveiligheid in de industrie en handel zijn voor de veiligheid vaklieden van Gloria een uitdaging om nieuwe brandveiligheid te ontwikkelen. Wij handhaven de gestelde NEN normeringen op het gebied van de brandbeveiliging. Tevens heeft Gloria  uitgebreide scholings- mogelijkheden voor het opdoen van kennis over nieuwe technieken en producten. Gloria beschikt oer een landelijk netwerk


Hittemelders

Hittemelders zijn een belangrijk onderdeel van een brandbeveiligingssysteem. Ze zijn ontworpen om de temperatuur binnen een gebouw te monitoren en als het te heet wordt, kunnen ze een alarm afgeven.

Koolmonoxidemelders

Koolmonoxidemelders detecteren koolmonoxide (CO) in de lucht. Als het gas in te hoge concentraties wordt gedetecteerd, activeert het alarm. Koolmonoxidemelders zijn ontworpen om mensen te waarschuwen voor potentiële CO-vergiftiging, wat kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en zelfs de dood.

Koolzuurblussers

Koolzuurblussers worden gebruikt om branden te blussen die op chemische stoffen zoals koolstofdioxide, ammoniak en zwavelzuur zijn ontstaan. De stoffen zijn niet brandbaar, maar ze kunnen extreem heet worden en branden verspreiden. Koolzuurblussers maken gebruik van koelmiddelen om het vuur te blussen.

Poederblussers

Poederblussers zijn apparaten die worden gebruikt om branden te blussen met een poederachtige stof. Deze poeder heeft een smorend effect en wordt gebruikt om branden te blussen die niet door water kunnen worden geblust.

Rookmelders

Een rookmelder is een brandveiligheidsapparaat dat detecteert wanneer er rook in de lucht is. Als er rook wordt gedetecteerd, geeft het een alarm af om iedereen te waarschuwen dat er een brand dreigt.

Schuimblussers

Schuimblussers zijn apparaten die worden gebruikt om branden te blussen met een schuimachtige stof. Het schuim smoort de brand en wordt gebruikt om branden te blussen die niet door water kunnen worden geblust.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.