Toont alle 2 resultaten

Spirometrie is een eenvoudige, pijnloze en zeer betrouwbare techniek om de longfunctie of longcapaciteit te meten en vervolgens grafisch uit te beelden. Via deze test kan een arts met zekerheid stellen of iemand aan een obstructieve longaandoening lijdt, en kan men ook de evolutie van de ziekte opvolgen. Arvem biedt mondstukken aan ter behoefte van de spirometer.


Mondstukken spirometer

Mondstukken voor de spirometer zijn een belangrijk onderdeel van de test. Ze worden gebruikt om de luchtstroom van een patiënt te meten, waardoor de arts de longcapaciteit en -functie kan bepalen. Er zijn verschillende soorten mondstukken die verschillende functies hebben. Sommige zijn geschikt voor volwassenen, terwijl andere speciaal zijn gemaakt voor kinderen of zuigelingen. Bovendien zijn er mondstukken die zijn ontworpen om een betere afdichting te creëren, wat een betere meting mogelijk maakt.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.