Toont alle 3 resultaten

Pleistermateriaal

Bij Arvem vind u een groot assortiment aan pleisters. Het assortiment bestaat uit verschillende kwaliteitsmerken zoals NOBAMED, Cederroth, BSN en Hansaplast. Er zijn pleisters beschikbaar voor iedere soort wond, van een schram tot brandwond die ervoor zorgen dat u wond goed geneest.

17,4617,71 incl. btw
4,375,16 incl. btw
8,69 - 10,22 incl. btw

Accesoires

Accesoires is een van de vele categorieën onder het kopje Pleistermateriaal. In deze categorie kunt u dingen zoals veiligheidsspelden, chest seals en Tube fixatie pleisters vinden. Neem gerust een kijkje!

Blaarpleisters

Blaarpleisters zijn erg belangrijk voor mensen. Vele gebruiken de blaarpleisters wanneer ze nieuwe schoenen hebben en deze eerst nog moeten inlopen, hier krijgen ze blaren van. Wij willen hierom goede hulp brengen en verkopen drie verschillende soorten blarenpleisters speciaal voor u!

Detecteerbare pleisters

Detecteerbare pleisters worden veel gebruikt in de horeca, dit is omdat de blauwe kleur van de pleisters niet een kleur is die voorkomt in het eten, hierdoor is de pleister zo goed te herkennen tussen het eten en is het ook wettelijk verplicht om als horeca medewerker wanneer nodig een blauwe detecteerbare pleister te dragen.

Eiland pleisters

Eiland pleisters zijn waarschijnlijk niet echt de pleisters die u 1,2,3, kent maar deze pleisters zijn erg handig om te hebben! Het wondkompres van de pleister hecht zich niet aan de wond zelf en is rondom beschermd door een folie, deze folie is waterdicht maar wel luchtdoorlatend zodat de patiënt gewoon gewassen kan worden zonder dat de pleister vochtig wordt.

Fixatie pleisters

Fixatie pleisters zijn rolletjes met de pleisters er op. De pleisters hebben een erg sterke kleefkracht. De pleisters zijn geschikt voor het fixeren van wondbedekking, zwachtels, sondes en katheters.

Hechtstrips - zwaluwstrips

Hechtstrips worden gebruikt voor de aanpassing van wondranden in het geval van verse wonden. Ze kunnen ook worden gebruikt voor de behandeling van kleine chirurgische wonden.

Injectie pleisters

Injectie pleisters is een verzamelnaam voor een aantal verschillende soorten injectie pleisters. zo heeft u de injectie pleisters die u kunt gebruiken na bijvoorbeeld een bloedafname om het wondje te bedekken, ook de injectie pleister om bijvoorbeeld een neussonde goed mee op zijn plek te behouden en natuurlijk nog veel meer! neem voor meer informatie zeker even een kijkje bij de categorie Injectie pleisters!

Oog pleisters

Oog pleisters zijn vooral geschikt na een operatie aan het oog zodat er geen vel licht in de ogen schijnt voor een bepaalde tijd. De pleister wordt ook wel gebruikt bij scheelzien, de pleister dekt dan één oog af waardoor je het scheelzien kan verhelpen.

Pleister dispensers

Pleister dispensers worden gebruikt om meerdere pleisters op één plek te hebben en die ook makkelijk kunnen pakken. Er zijn pleisters op rol in een dispenser, oogspoel ampullen in een dispenser en normale pleister natuurlijk niet te vergeten. Navullingen zijn natuurlijk ook nodig met deze pleister dispenser, bekijk de categorie navullingen voor alle rolletjes met pleisters die te koop zijn als navulling voor de dispensers!

Pleister panelen

Pleister panelen zijn soortgelijk aan pleister dispensers maar toch ook wel een stukje anders, in een paneel kunt u alles op één plek vinden en er uit pakken. Zo zitten er niet alleen pleisters en verbandmiddelen in maar ook oog en wond reinigingen. Neem snel een kijkje!

Pleister spray

Bloedspray is bij ons één product in het assortiment en via de link komt u meteen bij deze spray! Een bloedstelpende spray stopt direct het bloeden op een snelle en effectieve manier, dit komt door een poeder in de spray die een dichte laag vormt over het wondje, zo kan tijdelijk het bloedde gestopt worden.

Vinger- en teenpleisters

Vinger- en teenpleisters zijn erg kleine maar effectieve pleisters op plekken zoals de vingers en de tenen. de pleisters hebben een speciale vorm waardoor het makkelijk en effectief kan worden aangebracht op moeilijke plekken zoals de vingers en tenen.

Wondpleisters

Wondpleisters is een categorie waar u bijna alle pleisters in ons assortiment kunt vinden, normale pleisters tot de teen pleisters tot de chest seals. neem vooral een kijkje!
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.