Toont alle 6 resultaten

Dispotech

Dispotech staat internationaal bekend om de productie van hoogwaardige medische producten. De medische producten zijn zeer geschikt voor Sportfaciliteiten, ziekenhuizen, verpleeghuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen, maar zijn ook perfect voor thuisgebruik. De medische wegwerpproducten van Dispotech zijn zeer hygiënisch, vervaardigd met hoogwaardige materialen en makkelijk weg te gooien.

2,83 - 3,54 incl. btw
2,0234,88 incl. btw
1,6829,65 incl. btw
1,5826,07 incl. btw
1,5837,39 incl. btw

Disposables

Koelspray

5,406,85 incl. btw

Het assortiment van Dispotech producten die wij aanbieden bestaat uit:

Hotpacks

Het trainen of belasten van je spieren heeft voor iedereen een gemeenschappelijk gevolg: pijn! Een paar pijntjes en kwalen hier en daar zijn normaal en niet verrassend.

Wanneer het menselijk lichaam een aanzienlijke fysieke inspanning ondergaat en probeert meer massa aan zijn spieren te geven, gebeurt er iets belangrijks: het lichaam verandert en dat gebeurd niet zonder opoffering. Professionele artsen en trainers raden aan om uw spieren te herstellen met de voordelen van warmte: of u nu kiest voor een warm bad/douche, het aanbrengen van verwarmde handdoeken, warmwaterkruiken die op het lichaam worden aangebracht of een zeer handig, klein en wegwerpbaar warmkompres welke je gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen, thermotherapie staat aan uw kant en vooral aan de kant van uw spieren!

Instant Coldpacks

Een IcePack is een zeer nuttig medisch hulpmiddel dat iedereen, minstens één keer in zijn leven, heeft gebruikt. Of het nu gaat om een instant wegwerp ColdPack of “noodgeval”, misschien gemaakt met een pak diepvriesproducten dat thuis wordt bewaard. Een IcePack is handig wanneer u verstuikingen, kneuzingen en verwondingen heeft die zwelling en pijn veroorzaken.

Een koud kompres dat op het pijnlijke deel van het lichaam wordt geplaatst, geeft onmiddellijke verlichting en dankzij zijn werking vertraagt de bloedcirculatie en neemt de pijn af.

Koelsprays

Dispo Ice Spray is de kant-en-klare ijsspray die perfect is voor sportbeoefenaars, maar ook om te gebruiken bij kleine kneuzingen en thuistrauma’s. Koelspray is een gas dat snel afkoelt wanneer het in contact komt met oppervlakken. De koelpray die tegenwoordig op de internationale markt te vinden is, is absoluut veilig om rechtstreeks in de huid en de meest gevoelige weefsels te spuiten.

De handige en innovatieve ijsspuitbussen zijn een must-have geworden voor sportcentra en zijn perfect mee te nemen in medische EHBO-koffers. De koelspray is een essentieel hulpmiddel dat pijn en zwelling onmiddellijk vermindert.

 

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.