Toont alle 2 resultaten

Voor in de praktijk zijn stoelen noodzakelijk. Arvem heeft een assortiment met verschillende soorten stoelen zoals bijvoorbeeld onderzoekstoelen, rolstoelen en transfusie stoelen voor in de praktijk. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen.

Uitverkocht

Praktijkinrichting

Lichtgewicht

692,15 incl. btw
Uitverkocht

Praktijkinrichting

Rolstoel Excel G-lite Pro

461,70 incl. btw

Onderzoekstoelen

De functie van een onderzoeksstoel is om de patiënt te helpen bij het uitvoeren van medische onderzoeken en behandelingen. Het is een speciaal ontworpen stoel die ontworpen is om comfort en een goede werkhouding te bieden aan patiënten tijdens medische onderzoeken en procedures.

Rolstoelen

Rolstoelen zijn speciaal ontworpen voor mensen met een handicap of mobiliteitsproblemen. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk te manoeuvreren en bieden een comfortabele manier om rond te bewegen.

Tabouretten

Een tabouret is een verplaatsbare kruk met veel zitcomfort die wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Het krukje is standaard uitgerust met een vijfpotige base voor een stabiele basis. Ook zijn er geluidsarme zwenkwieltjes aanwezig voor een goede mobiliteit. Daarnaast kan de zithoogte aangepast worden met een handvatmechanisme dat onder de zitting is geplaatst.

Transfusiestoelen

Transfusiestoelen zijn speciale stoelen die worden gebruikt bij bloedtransfusies. Ze zijn ontworpen om de patiënt comfortabel te houden tijdens de procedure en om hem of haar in staat te stellen om te ontspannen tijdens het proces.
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.