Toont alle 13 resultaten

Physio-Control: Lifepak

Physio-Control richt zich al meer dan 54 jaar op de noodhulpverlening en is een toonaangevende ontwikkelaar van producten voor het monitoren of behandelen van patiënten in medische noodsituaties. Physio-Control ontwikkelt technologieën en systemen die aan de unieke wensen van onze klanten voldoen. Zij bieden complete oplossingen bij acute hartproblemen.

Physio-Control stelt bij het ontwikkelen van producten de wensen van de klant centraal: kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Zij houden ons aan strenge kwaliteits- en innovatienormen: goed is nooit goed genoeg als het gaat om apparaten die dagelijks in diverse noodsituaties worden gebruikt. Bij Physio-Control is men voortdurend bezig met het vernieuwen van de producten en klinische technologieën en het verbeteren van de processen. Tenslotte zijn onze klanten en hun patiënten daarvan afhankelijk.

AED's & Defibrillatoren

AED LIFEPAK 1000 defibrilator

2.387,102.872,15 incl. btw
471,90 incl. btw
324,28 incl. btw
71,45 incl. btw

AED's & Defibrillatoren

Lifepak eerste hulpset

44,32 incl. btw

AED's & Defibrillatoren

LIFEPAK® -kinderelectroden

162,41 incl. btw
42,51 incl. btw
53,41 incl. btw
358,61 incl. btw
294,30 incl. btw

Bij Physio-Control staat alles in het teken van samenwerking met de klant: accessoires, disposables, instelbare energiedosering en informatiebeheer oplossingen voor het verzamelen van patiëntgegevens waarmee de patiëntenzorg kan worden verbeterd.

De productlijn omvat de meest uiteenlopende producten: van AED’s voor ongeoefende hulpverleners en compacte, krachtige defibrillatoren voor ambulanceteams tot geavanceerde apparaten voor ALS-teams en het ideale apparaat voor op de reanimatie kar van een ziekenhuis.

Physio-Control: Lifepak AED apparaten

Een automatisch externe defibrillator (AED) maakt het mogelijk het afwijkende hartritme van een slachtoffer te herstellen en daarmee een leven te redden.

De Lifepak AED’s van Physio-Control zijn zeer innovatief en betrouwbaar en kunnen het verschil maken in geval van een hartstilstand.

Physio-Control: Lifepak AED-trainers

Naast de echte Lifepak AED’s biedt Physio-Control ook AED-trainers aan. Met behulp van de trainer is het mogelijk om op zeer realistische wijze een reanimatie te oefenen. De AED-trainer geeft echter géén elektrische schok af en kan dan ook niet worden ingezet bij een echte reanimatie.

Physio-Control: Lifepak AED-accessoires

Naast de Lifepak AED’s en AED-trainers biedt Arvem ook accessoires, zoals (trainings)elektroden, batterijen en draagtassen aan.

* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.