Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Ambu Mark IV beademingsballon met masker 5 en O2 reservoir

236,00 Excl. B.T.W

Artikelnummer: AM304002000 Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Ambu Mark IV beademingsballon met masker 5 en O2 reservoir . Deze Ambu Mark IV is leverbaar in twee uitvoeringen. Een model voor volwassene, ontworpen voor manuele ventilatie van volwassenen en een model voor kinderen met een lichaamsgewicht met als ondergrens ongeveer 15 kg (3 jaar), en de Ambu Mark IV Baby, voor zuigelingen en kinderen met een lichaamsgewicht met als bovengrens ongeveer 20 kg (4-5 jaar).

De kenmerken van de Mark IV Beademingsballon zijn:

Dit unieke Ambu dubbele wand concept onderscheidt de echte Ambu ballon van alle andere handmatige beademingsballonnen / apparaten. Het verschaft de “touch” waardoor de Ambu ballonnen beroemd zijn. Het dunne buitenovertrek geeft de gebruiker een zeer goed gevoel aan de ‘vingertop’ voor de benodigde druk, terwijl de binnenballon met zijn luchtgaten snelle terugslag voor optimaal slagvolume mogelijk maakt.

Dit geheel geeft u totale controle over de hoeveelheid druk die aan de patiënt gegeven wordt en maakt, indien nodig, kunstmatige ademhaling met snelle frequenties mogelijk. Nog een uniek effect van de Ambu dubbele wand is dat de elasticiteit van de buitenovertrek de druk in de luchtwegen beperkt om boven ongeveer 7 kPa (70 cm H2O) te stijgen gedurende bediening van de Ambu Mark IV Volwassene met één hand.

Zowel Mark IV Volwassene en Baby zijn beide 100 % latexvrij. Het slanke ontwerp en kristalheldere behuizing die het unieke éénkleps ventiel bevat, maken onbelemmerde observatie van de werking van het ventiel mogelijk en vergemakkelijken het zicht en de controle op de luchtstroom naar de patiënt. De Ambu Mark IV Baby is voorzien van een drukbegrenzingsventiel dat opent als de druk in het ventiel ongeveer 4.0 kPa (40 cm H2O) bereikt. Indien meer druk benodigd is, kan de begrenzing gemakkelijk uitgeschakeld worden door op het aangehechte blokkeerkapje te drukken.

De Ambu Mark IV Volwassene is voorzien van een geïntegreerde handgreep die vasthouden vergemakkelijkt en in staat stelt uniforme compressies uit te voeren in alle noodhulp situaties, zelfs in natte omstandigheden – en voor gebruikers met kleine handen.

Het Ambu Mark IV Baby beademingsapparaat heeft een ergonomisch ontwerp dat optimaal in de handpalm past. U kunt het voor lange tijdsperioden comfortabel vasthouden zonder optreden van handvermoeidheid. Beide afmetingen zijn voorzien van een draaimechanisme tussen het patiëntventiel en het masker; hierdoor is het mogelijk om van positie te veranderen of van hand te wisselen zonder ventilatie van de patiënt te onderbreken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ambu Mark IV beademingsballon met masker 5 en O2 reservoir” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Over Arvem

Arvem, totaalleverancier van beroepsgerelateerde producten voor de vrijwillige en professionele hulpverleners. Door onze jarenlange ervaring en expertise van medisch apparatuur, instrumenten, verbandmiddelen, disposables, verbruiksartikelen, veiligheidsartikelen en brandwondenverzorging bent u bij ons op de juiste plek!

Direct contact

Einsteinstraat 5
2181 AA Hillegom

Tel: +31 252 533256
Mail: klantenservice@arvem.nl
web: www.arvem.nl

BTW : NL821995704B01
KvK : 27371171