Toont alle 2 resultaten

De Burnshield brandwondverzorging koelt direct de brandwond en verlicht de pijn. Burnshield is wereldwijd het meest gebruikte brandwondverzorging product.
De brandwondverzorging van Burnshield bestaat uit een watergel met tea tree oil welke zorgt voor een desinfecterende werking.

Uitverkocht

Verzorging brandwonden

Burnshield brandwonden vest kind

91,96 incl. btw

Verzorging brandwonden

Burnshield brandwondendeken

275,77462,16 incl. btw

Brandwond dekens en vesten

brandwond dekens en vesten zijn bij brand wonden niet te missen. De dekens en vesten bevatten een steriele hydrogel die er voor zorgt dat de warmte word geabsorbeerd en verspreidt zodat brandwonden tot een minimum worden beperkt. Naast de deken die in verschillende maten verkrijgbaar is hebben we ook in ons assortiment een brandwond vest speciaal voor kinderen tussen de 6 maanden en 5 jaar oud.

Brandwond kompressen

brandwond kompressen zijn net zoals de vesten en dekens bedekt in de Burnshield hydrogel, door het hoge watergehalte in de kompressen koelt en kalmeert dit product de wond meteen. Er zijn verschillende soorten kompressen, voor oppervlakkerige wonden, vingers, lies, nek, gezicht en een hele grote voor bijvoorbeeld de rug. Allemaal hebben ze dezelfde gel en zo werken ze allemaal erg goed. Neem snel een kijkje!

Hydrogel

Hydrogel kunt u ook wat informatie vinden als u meer wilt weten over hoe de hydrogel op de producten werkt, hier komt u te weten hoe hydrogel echt werkt en in elkaar zit. De hydrogel heeft een hoge watergehalte waardoor de gel goed koelt en kalmeert, de gel absorbeert en neemt warmte af waardoor huidbeschadiging tot een minimum wordt beperkt. Burnshield gel is een witte gel die na aanbrengen op de brandwond helder wordt, hierdoor is monitoring van de wondprogressie mogelijk. Het is een non-stick gel en zeker niet giftig.

Kits

Brandwonden kits houdt in dat het eigenlijk één grote verzamelplek is voor dingen die helpen tegen brandwonden en meer. Burnshield levert veel verschillende soorten, bijvoorbeeld: brandwondenset voor thuis, trauma burnkit, emergency kit, rescue kit, responder kit en nog veel meer. Bekijk ze allemaal!

Zonnebrand producten

zonnebrand producten zijn een erg populaire aankoop wanneer het zonnetje lekker schijnt. Daarom hebben wij in ons assortiment van alles tegen verbranding van de zon. Lipbalsem, SPF 30, SPF 40, SPF 50, Aftersun spray en een zonnebrand kit met SPF 30. Dit is altijd handig om te hebben en dus zeker een aanrader!
* Vereist veld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy statement.